Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je dok ne plaćamo zrak koji dišemo!
Placaces veci PDV,kud ces vise!To je glavna stavka ekonomskog programa "menadjera iz realnog sektora" Novalica!
pozzz za najluđeg klixovca, šarana! :)
Gdje je turistička zajednica, pa komora itd. Tih parafiskalnih davanja ima i previše.
Evo jedna za nenormalne navijace Borca a normalnim svaka cast. BANJA LUKU HEBEM JA I LJUTU KRAJINU NABIJEM NA KARINU ZA NASU BOSNU PONOSNU ALE ALE
Vidi ovog tupka gore...
Privrednici su heroji u ovoj drzavi
Ne brinite, ne troše se uludo. Brižljivo se čuvaju na Gibraltaru, Kipru ili Švicarskoj.
Dobro @CIA ovo oznaci kao sitno-kokosarski mentalitet. Citajuci ovo sjetih se kada sam jos 1989. godine u Srebreniku registrovao ladu morao sam uplatiti i doprinos za izgradnju vodovoda u Srebreniku, a da tu nikada nijesam zivio niti tu vodu koristio (zivim u jednom selu na opcini Srebrenik i sami smo sebi doveli vodu u selo).
evo da i ja dodam jednu, nedavno nam je pokucala na vrata - neka naknada za turizam, turisticku zajednicu, nesto u tom fazonu. nekih 500 KM cini mi se. u gradu u kojem nema ni t od turizma
Za vrijeme Osmanskog carstva poslo sultan da sekupi porez. Kad su se vratili poslije prikupljanja pita šta narod kaže. oni odgovoriše galame psuju , vrijeđaju. Sultan veli dobro je poveća porez. Kad su slijedeći put prikupili porez pita ih:"Šta narod kaže", oni odgovoiriše šut. Smanjuj dmah. !!!!!!!!
Sve bi to bilo dobro kad bi te pare isle u prave ruke.
Pa idu, plaćaju se plate ministrima, pomoćnicima, predsjednicima... Itd. Država 'radi' da njima plate plaća.
Zato mala i srednja preduzeca propadaju a drzavna administracija koje je iz godine i godinu sve brojnija ima plate po par hiljada za ispijanje kafa po kancelarijama... Ali eto glasali smo i dobili smo !!!
To se zove stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta
Sve ove pare pod raznim nazivima idu za visoke plate administraciji, regrese, odmore i druge uživancije. Vode i šume od ovog imaju karinu.
Sve se moze kad se 'oce , oca m' .
A zaštićeni kao gologuz lik na maskembalu pedera.
najgora mi je ona turistička zajednica :) Nigdje na svijetu to nema da s eplaća....samo u nasKE :)
Sad' ce probleme rijesiti 'menadjer iz realnog sektora',Novalic.Trenutno na Jahorini spasava Dodika i policiju mu novim kreditom,jer vec 45 dana krmak kasni sa platama policiji.Privreda ide odmah posle ovog' zaduzenja!