Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U lopovluku je snaga..
A da se Rusima vrati dug za plin? Opet bi ostalo kusura 20-ak miliona. No, to nije naučilo vraćati dug, već samo zaduživat se. A o dugu ne drugi brinu.
Vrati pare u Rusiju odmah, inače te nema u januaru
A da možda vratimo odmah 70% novca koji će sada Rusi potraživati od nas?
hahahahahahahahahas prevodom xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a zeljeznicama hurac ko najjeftinijem transportu bem ti nase privrednike i poslodavce stoka fini rat u pm al protiv ovakvih politicara i privrednika tipa radeljas adino k and co
podrzali samo da ne bi njih po dzepu
pa poslodavci ce podrzati sve,konkretno vlada im je i obezbijedili robovsku radne snagu.
poslodavci podrzali pa ces za 2 mjeseca ce kukati cijene moramo povecati jer je "glavni energent gas" poskupljao mogli ste makar ne koliko miliona od 107 kliriski platiti dug za gas
Dok taj zahtjev dođe na glasanje pare će već ispariti. A da ne pricam o tome kad Rusi zatraze ratni dug za gas
Dok taj zahtjev dođe na glasanje pare će već ispariti. A da ne pricam o tome kad Rusi zatraze ratni dug za gas
Jaooo suplje price. Imaju li ista pametnije smisliti od cesta!!
Ne, tim parama treba platiti dug za gas i za onaj most sto ste parnicu sa onom firmom izgubili.
Umjesto što će od poduzeća uzimati novac, što ne pokušaju saznati gdje su nestale milijarde od naplaćenih registracija i dosadašnjih akciza pa i cestarina? Nije ni 5% od toga uloženo u gradnju cesta.
vratite dio duga za plin, nesretnici nesretni
Pare ce se pokrasti, a ceste ce biti u jos gorem stanju nego sada jer nema titinih partizana da ih grade i uzdrzavaju, a ova fasisticka gamad ne zna drugo nego krasti, zato sto ih ovaj zatucani narod ne povjesa na bandere.
PRAVA ODLUKA! Treba za mlade raditi...
😂😂😂
A od čega mislimo platiti dug za plin iz rata? Ruje će ubrzo, čim zahladni, zatvoriti pipu kao i do sada i tražiti svoje pare. Možda bi bilo bolje da se od ovih para plati taj dug (pod uslovom da ih nisu već potrošili) jer ulaganja u ceste je svakako vrlo teško kontrolisati!