Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiste u pojam sa Coronom , klasterima, izolacijom, policijskim časovima.... Treba biti disciplinovan, ali nema smisla narod drzati u stalnom strahu....
Nema drugog nacina za nas narod nego ovog, mi smo stoka neodgovorna. Pa svaki dan kad idem po mamu na posao vidim metuzaleme u granapima po ulici na klupama
@fbUser1584878954 nema smisla, samo policiji dopustiti, da nas mlate pendrecima i da nas puknu po džepu. Mislim da je to jedino riješenje, za ovu sitnu buraniju.
Ovo je međuentitesko širenje. To je za SIPA-u.
Novi klaster: Čović - Dodik
LIVE STATISTIKA ZARAZENIH KORNAVIRUS U BIH! VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=T_yRgRu3p1o
Zivim u Mostaru i jutros sam isao do djevojke s autom,ispred apoteke na Korzu i UniCredit banke je bilo barem 50 ljudi
Sram bilo Hercegovce, rade nam iza ledja sa RS-ovcima. :)
Vise nema pravila niti klastera . Nista se vise ne moze uci
Zašto ovi odgovorni ne objavljuju imena zaraženih i povezanost. To nije sramota. Uveliko bi pomoglo u sprečavanju širenja. Nije triper.
Kazu Ivica Covic, brat od Dragana, kažu
Ali nije,Dragan nema brata
Kaže Sebija. Pošaljite nam milion testova,milion cemo testirati. Crkni !
Zatvorile sve na 15 dana , nema drugog rješenja, i što više testiranja
Sa ovim koji dolaze iiz inostranstva u izolaciju trebaju stavljati i njihove članove porodice i bilo koga ko dolazi s njima u kontakt. Ispade da je ovaj u Brezi bio u kontaktu sa njekim iz Njemačake,, a poslije hodao slobodno.
Da imam vlast ni koronu vam ne bi dao...
Imamo, znaci, i plot twist. Sad je pravi horor.
Klaster genocidno-zločinačko-fašistički snsd-hdz