Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rahmet mu duši
Rano ode. Dobar je covjek bio. Uradio je mnogo za Zenicu.
@bojar A do jucer ste pricali kako su politicari za sve krivi, najgori ljudi...
@dir.preduzeca Pa jarane nece nestat i ne smije nestat politicara, da neki trebaju da nestanu to stoji. Ovaj čovjek je gospodin i sigurno jedan od boljih gradonačelnika u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok u drugim gradovima ne mogu ni okrečiti sve što je izgrađeno u Titino doba, Zenica jedini grad koji je izgrađen tek nakon Titinog doba... kapa do poda načelniče...
O rahmetliji sve najljepse ! Samo su pogrijesili sto su ga sahranili u tabutu. Trebali su u fotelji. Naviko na nju, srasto s njom ,zasto ga razdvajati od fotelje nakon smrti, tesko ce mu pasti.
Zaista je Zenica izgubila jednog dobrog covjeka, bez obzira na mane koje je imao, o tome sada ne treba govoriti, jer vise je dobra uradio za taj grad. Ne znam da li ce Zenica poslije njega biti Zenica. Rahmet mu dusi.
rahmet mu dusi mlad covjek
Dovoljno je bilo stobom druziti se dvije godine (Vlada ZDK '98-'00) pa da vidim koja si gromada od insana, hizmecara i moralnog bedema. Insh u naredna dva ti dana obavit cu Umru za tebe ovdje u Mekki, da ti Allah swt oprosti i uvede te u dzennet lijepi, amin
Huso je bio dobar covjek i volio je zenicu. Mlad je umro. Steta
Vječni foteljaš. Trebali ste ga u fotelji sahraniti.
Jedan politicar manje, amin
sa husom je umrla i zenicka sda .svi su oni ubirali plodove njegovog rada .na veliku zalost tebalo.je da on.preseli pa da se kutarisemo Duvnjaka .Imamovica Sisica ....
Jel to onaj isti nacelnik sto su protestovali u Zenici i trazili njegovu ostavku zato sto ih Mital truje i zagađuje? Koliko se sjećam tada su protiv njega podnosili i neke krivicne prijave. Cudan narod. Jucer ga mrze a danas za njim placu.
Pa u Općini Zenica živi oko 130.000 ljudi, naravno da nisu jedno monolitno tijelo nego među njima uvijek ima onih koji podržavaju a i onih koji ne podržavaju nečiji rad... No, zadnjih nekoliko lokalnih izbora je pokazalo da su po pitanju Smajlovića u većini ovi prvi.
Kod nas uvijek tako kad pameti nemaju, čekaj dok dođe zima i isključe im grijanje opet će mu jebat mater ovi što se ne griju zdrvima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)