Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko je on ubio mladica tamo, istih kao i on, necijih sinova i brace? Ko u.bi.ja i njega stigne isto - bude i sam ub.i.jen. To je sudbina.
mati mi se pre zvala hatidza, a sad ivana otac milorad
Proteko i poteko si ti iz mog spermnog trakta, primio se i eto citava budala od tebe nastala. Ko bi reko, bio si bil ko sir a sad...hm ko ti je mati covjece!?
u srednjovekovnoj srbiji a i bosni je bela boja bila znak zalosti...mozda odatle taj obicaj da se oblaci bela boja, a i ima i obicaj da kad pogine neki mladic,nezenja da nose neke plahte,na krstu eto dokaza ko od koga potice
JADNO JADNO BRAT NA BRATA UDARIO .. DZEKO DIJAMANT JE ZBORIO ..
hahahah pa kakav dzennet, kad je covjek poginuo kao nevjernik, nema od njegovog dzenneta nista, nemojte se bezze blamirati :))))))))))))
adss 24.03.2010. u 23:06 Za ove sto pitaju zasto zene na dženazi zene mogu biti na dženazi ali se ne preporucuje Koliko ja znam to je za dzumu pravilo a ne za dzenazu ali eto......... Da BOG sacuva i nista vise.....
Jedna je smrt, pa neka bude na Allahovom putu! Almire nije ti ovo trebalo, nema tih para na ovom dunjaluku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sahbaz,lijepo pricas o \"prijateljima\"a garantujem da jedva cekas da dodju na godisnji da se malo ogrebes o njih!! A imas ime retardirano mamu ti tvoju Sabansku hahaha!!!
MašAllah!!! Jedan džehennemlija više! ;-)
Za ove sto pitaju zasto zene na dženazi zene mogu biti na dženazi ali se ne preporucuje
Rahmet ti duši Almire.. Roditeljima sabur. A vi što se nasladjujete tudjoj nesreći i boli.. Šta reći na to , suvišno se spuštati na nivo vas malodušnika, kaki ste vi pvo ljudi-insani, pa tek onda vjernici. DaBogda nikad ne zapamtili nešto slično, gubitak mlade,voljene i bliske osobe , pa da se cijeli život pitate gdje ste pogriješili. Možda vam savjest tek tad proradi pa vratite misli i shvatite da je na nasladjivanju tudjih tragedija. Sram vas bilo, gledajte svoja posla.
Almir RIP! Balavci jedni, mislite da nije pokuso` raditi kod kuce... A nema svako babu profitera,... A zbog cega zne ne smiju?? Kod nas u TK moze kako ko` hoce... I dobro je sto je tako, mislim sto se vjere tice...
Samo zelim da kazem da ko god ide da pomogne agresorima,daBogda se ne vratio.... Zamislite samo da su nama Muslimani dolazili u ratu da pomazu četnicima,sta bi ste tad uradili istim??? Molim Allaha swt da pomogne braci da dodzu do skore pobjede-Amin
unatoc svoj ovoj tuzi ne vidite dalje od njegovih dolara i perifernih stvari, to je sramotno i zalosno. Ni tudja tuga pojedine od vas ne dira. Mlad covjek je otisao u nepovrat, od dobra sigurno nije bio tamo nego zato da hljeb zaradi koji ovdje nije mogao.