Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sve osobe su preminule od posljedica smrzavanja, a pet žrtava je zabilježeno na području entiteta Republika Srpska." Koje hinjsko bacanje koske.
kako god...tuzno je
Ama da može i jedna vijest proći bez nacionalizma.
bijela kuga ,bijela smrt sve nam na ruku ide!!!
Srbi vole popit ko i Rusi, to je razlog što se uglavnom oni smrzavaju
vani je prehladno, reže bukvalno..ne mozes hoddati po ovom..
@MusaKesedzijaIsBack nece guzica, prsti mi se redovno smrznu, cesto rukavice zaboravim :P
@mimi1 nisam znao da ti je tako debela guuzica da se ne moze smrznuti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sarajevski mediji svojim Bosnjama svaki dan posluze gotovo samo crnu hroniku iz RS i Srbije kao da pokazu kako Srbi su najgore zlo na planeti i slicno-podmukla politika ali to jedino i mozete
Stani brate, je li tebe uposte pogadja sta misli islamski poturceni okot. Upravo mi je drago sto postoji ovaj portal, jer ovim lepo vidis sta ti misle. Uzivaj na portalu i prcaj ih kad god mozes.
@zvezdaleee prcaj ti mamu svoju, vidim toliko patis u sebi sto nisi jedan od nas da moras svako malo ulaziti i komentarisat na ovom portalu ;) zar nemas svoj neki portal ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta raje na klixu moze da fasuje Bijelu smrt:))
Ove iz Djikanistana ni Immanuel Kant ne bi mogao razumjeti. Non-stop dizu ratnohuskacke tonovo , izmisljaju neprijatelja, traze rat a svaki dan u miru ili od gladi ili od studi umiru. Pa da pocne rat dovoljno bi bilo par dana ih izolovat i porkali bi svi. Pali bi bez ispaljenog metka.
pocrkali*
Vas nije mogao razumeti ni Andric, ni Selimovic, a vasi sugradjani. Takva zatucanost jednostavno ne postiji na planeti. Pa ni jednu licnost niste mogli da proizvedete da ostane upamcen u Svetu. Da ne bi komunjara i dan danas bi licili na ove sa slike. https://postimg.org/image/v7a0xrn73/ https://postimg.org/image/tkgrta1zt/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemaju vode,struje,grijanja,pune ih javne kuhinje,paljevina i kriminal po sarajevu epskih razmjera,umiru od zagadjenog vazduha a bave se Srbima i glume Svajcarsku :DDD
Zao mi je ovih ljudi. I zao mi je svakog covjeka, makar bio moj najveci neprijatelj, kojem se zivot sveo na prezivljavanje, kako skupiti ogrev za zimu, kupiti vrecu brasna, i jedva platiti racune, i onda cekati godoa. Ja mislim kad bi bio Bog, neki programski jezik, programiran da na osnovu grijeha svrstava ljude medju vjernike i nevjernike, da bi svi mi otisli u mp3, ovaj u pakao-dzehenem.
B..B...Buoookiir! Buuookir je kriv....
Ja jadan mislio da moj komentar ima sve predispozicije da bude privi - manje od 5 rijeci, krivi Bakira bez obrazlozenja .. - u cemu je problem? Nisam spomenuo sda?