Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nismo za EU. Kod nas samo glavni grad sređen a okružen nesređenim malim "gradovima" i selima . Treba biti života van Sarajeva, kako Hrvatska i Srbija i EU države i u Americi imaju dobre gradove van glavnog ali jok kod nas mora biti ko Azija i Afrika - glavni grad šminka, fasada, a van glavnog grada jad i bijeda.
Ne postoji republička uprava civilne zaštite, trebalo bi da to razumijete.
Otvori stranicu i vidi je li postoji. https://ruczrs.org/
Ma da li je moguce 🙄🙄
Padose Fojničke Berze zbog jelke
Mreža autoputeva i helikopterske jedinice - to je sve što treba normalnoj evropskoj zemlji kad udari zima. Neka padaju jelke i crepovi - lako se to opravi. Ali kad napada sneg - moraš da čistiš autoputeve i kreneš kapilarno čim uslovi omoguće. Helikopter za hitne slučajeve, dostavu lekova i slične stvari. Nema žurbe ako imaš strategiju i taktiku.
Cuj bez jelke,ja mislio bez struje