Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aida Obuca je naumila da bude u Vijecu Ministara i po njenoj zamisli mi smo tu samo da posluzimo toj svrsi. Ovo joj kvari planove jer joj trebalo posluziti kao odskocna daska. Na komentar novinara da nije moralno koristit studentsku stipendiju za svoj magistarski ona je odgovorila "sta je moralno a sta nije je relativna stvar." Toliko o njenom vidjenju morala. Fuj!
OVAKO SE RASTALJUJE I PLJAČKA NARODNE PARE SDA MAFIJA: http://zurnal.info/novost/21424/ti-meni-posao-ja-tebi-plaketu
Rasim Mujagic je raz.ebao cega se god docepao u zivotu. Pocevsi od tudjih pa do sopstvene porodice.
Najviše diploma sa Pala koje su se na Palama dobijale preko vikenda se nalazi Goraždu!
Raspada se Srpska Demokratska Akcija najgora stvar po dobre Bošnjane u historiji ovog naroda. Beogradski unuk, srpski zet i punac Bakir sa titulama na kakvim mu i najvećim četalji mogu pozaviditi.
Ceste su na ovom forumu konstrukcije tipa -SDA fekalistan, SDA talibanska sirotinja. Dio bosnjacke javnosti je kivan na SDA i to je stvar izjasnjavanja o radu stranke ( ne volim SDA). To je i prilika da mrzitelji Bosnjaka i muslimana opetovano nastupaju sa konstrukcijama ( fekalistan, talibanska sirotinja) da bi kod sto veceg broja ljudi proizveli svijest kako su Bosnjaci (zbog SDA) smece od naroda.
@MostarskiRambo1995 Koji si ti ljigavac i islamomrzac, preseli se u Grude ili Bilecu tamo nema ezana niti muslimana. Glupi majmune.
Cesto se na ovom forumu koristi konstrukcija - SDA fekalistan ( fekalija-izmet + "stan" ). Puno zemalja i regija sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom ima u nazivu -stan. (Pakistan, Turkestan, iSTANbul...)
Ima papaka na sve strane
Ko zna, mozda ovdje nesto i bude od napretka? Desni, lijevi, centralni svi su se izmiksali.
puca puca nego sta i to po savovima..i nek puca vrijeme je.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Bravo momci. Svaka ČAST. Čim niste sa lopovima i u istoj stranci rame uz sa falsifikat ministrima, BiH će prije krenuti naprijed
2 PAKSUA MATER BI DALI ZA VLAST
2 PAPKA KOJI SE PRODAJU JUGOBALIJAMA KOJIMA JE NAROD DAO GLAS KAO KANDIDATIMA SDA A NE KAO JUGOBALIJAMA
Suti bogati! Znamo svi da su pobijedili "brojaci", a ne glasaci.
@malboro HAHAHAHAHA BROJACI NASE STRANKE VISE NABROJALI I ZATO JE SDP CETVRTA STRANKA U KANTONU SARAJEVO HAHAHAHA
Ovo se vise ne zna ko pije a ko placa
Možda covjek ude u Ginisovu knjigu, nikad se ne zna