Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već drugi mandat sjedi u Skupštini a ne razumije Budžet. Al' zato razumije kako se pali grad.
Jedina poznata stavka ovog budzeta je da su plate poslanicima i funkcionerima povećane. To je sve sto se motze reci!
Nisu ludi da slušaju u blesava Koža dru.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odu a dnevnica zarađena..
Dođeš na pos'o, srkneš kafu i to je to.. Stid bi me bilo uzeti platu al' yebi ga, ima ih mnogo koji se ne stide a mi im plaćamo bezobrazluk! Nažalost, mogu i hoće, uživaju dok klempiraju budale.
Za manje od jednog mandata, možda čak za nešto više od godinu dana kupio stan, skoro ga otplatio, kupio auto od 20tak hiljada, kupio zemlju i skoro završio vikendicu.. Ko li je taj? Vrli i sposobni ministar kaplan, neće li naletiti gdje usput da ga kroz šake probacim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
barenje mladih sdaovki sa cirtatima iz dnevnog avaza
MOLIM BOGA DA TI ISTI POSLANICI NIKADA ALI NIKADA VIŠE NE KROČE NA PROSTOR KOJI SU NAPUSTILI. ENO IM RADONČIĆ I TORNJEVI, ONI NISU NAŠI.
Poslanici SBB-a u Skupštini KS napustili sjednicu >>> isto kao i koalicini partneri SNSD-ovce!
Mislis mission successful! Zguzili su vas jos jednu godinu, a.naravno skrenuli pažnju sa.sebe, ma.jedeš.budget ljudi, nije važno koliko.nas kradu.i dere, ali problem je ovdje kako su oni napustili sjednicu, ajjjj smradova, napisite ih, jebeš budget ba opet, Hapsite Fahru! , izvinite budget sta? ma ne pričamo o tome ba ljudi halo, kako su samo oni uspjeli otići sa.sjednice....đubrad, budget....kakav budget? Ma Hapsite Fahru ba! Svaki komentar isti, ispravite me ako griješim? To je.isto ona. fora, hoćemo promjene! Kada hoćete promjene? Kakve promjene?
pa druze ovi sjede u skupstini i primaju preko 2 milje platu i nisu u stanju izaci za govorinicu i javno predloziti prijedloge nekih izmjena za budzet i neka se stavi na glasanje i prodje ili ne prodje. Sta ce napustati sjednicu ako su za to debelo placeni ? Jel to opstruiranje i bojkotovanje ??
Nisu u pravu svakako slažem se, ali držimo se glavne teme...budget...Fahro nije bitan, ali se skreće pažnja na manje važnije stvari, naravno treba ih sankcionirati ali čekate da se riješi veći problem zar ne?
ovo je bezobrazluk. idu sa sjednice, a pare lagano kapaju na racun. Treba ih debelo kazniti. i ove iz SBBa i one iz SNSDa. Sram ih bilo, nije ih niko birao da bi oni bjezali sa sjednica.
Situacija u BiH je sljedeca: Na jednoj strani su SDA, SDP, DF i BPS Na drugoj strani je SBB i Fahro Izaberite sami znate ko je kako vlado
Zaboravila si dodati na drugu stranu i HDZ i SNSD. Valjda čitaš Avaz, dobro ih Fahro hvali u zadnje vrijeme. Pogotovo Covica.
ako ne razumijete budzet ne znam koji racku radite tu?:???
Slazem se, ali ko ga to lafo konta?
Vala nek je Bajram (Zvonko M.) napustio sjednicu, trajala bi do beskonačnosti.
SBB je konstruktivna opozicija,a to oni mogu pricati maloj djeci,na sve nacine zele blokirati rad skupstine i vlade, a uredno primaju platu!
Da je SBB na vlasti budjet kantona bi bio Milijardu eura,,sve fabrike u Tuzli bi se preko noci pretvorila u uspijesna preduzeca,,,a Faraonovi poslanici bi radili za djabe! P.S I to sve ZA nepunih mjesec dana!!!
Sa 25 glasova ZA , 2 glasa protiv i sa jednim suzdrzanim zakon za produzenje roka studiranja je usvojen po hitnom postupku,pa sad stare studnte neće vraćati na bolonju,a zna li neko ovu dvojicu što su grasali protiv,ima nekoliko studenata koji bi htjeli malo popričati sa njima onako prijateljski i nek povedu ovog suzdržanog...)
Počet ćete vi razgovore i sa mnogim ministrima, samo polahko!
25 godina zajebancije drzavni udar i smjeniti sve od cistacice do predsjednika
odmah bi ja pristao na to, al necu, jer ce se isti ovaj Fahro koji vrsi opstruiranja staviti kao lider tog drzavnog udara i dovesti sebe na vlast, a vala mi njegova vlast nista nije bolja od ove.
mehmedk <<< ovo bi ti bio kantonalni udar, inaće moguć je - Tuzla pokazala! Nažalost nije završila priču do kraja.
ali je bitno da su donijeli zakon o produženju školovanja za ove studente po starom nastavnom planu ,da ih nevračaju na bolonju..nek djeca sad mogu rahat učiti..
pelengacari majka vas jebala paz zar vas nije stid toga ,otisli treba dignuti vojsku i izvrsit drzavni udar
Kad GAZDA naredi......