Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST 112 JE UVIJEK ZAUZET a kad ga i dobijes cujes deranje s druge strane ko ,gdje ,znatel da ja sam radim na ovoj liniji ,skratite i drugi zovu itd...i budes odjebaus
Hoce te li pocet malo razmisljati o osnovnim ljudskim pravima, ili ce te biti fasisti do kraja? Onako pitam, ne zurite vi nigdje... babuni🐒🐒🐒
I onaj broj ko fol pomoc na cesti BIHAMK! Em naplacuju em ne rade na prostoru BiH!!! i jos uzimaju nam pare na registraciji kao da je drzavna firma a ustvari SDA/SBB uhljeb firma!
@AQTheReturn pa nek bude FAMK i neka ne uzimaju pare na registraciji!! neka ostave nama da izaberemo sa liste privatnih firmi! Ovako dovode u zabludu sve nas i jos placamo to sa registracijom auta, pa to nigdje nema, bar ono sto ja znam, a eto ti znas vise pa prosvjetli nas kako ti vidis stanje :)
Ja ne znam Kralju moj kako mozes biti pismen i promucuran a da si glasacko tijelo SDA/SBB bratije :) nikako mi se to ne spaja al hajd KRALJU :)
pa opet recite da nista ne rade a plate po 5 hiljada, eto
Zar to nije do sad postojalo ...
Misle da je dovoljno usvojiti broj telefona,a tamo mogu sjediti Hido i Mido iz Hitne Upomoć
Svaka cast 😂😂
Ovi Dodikovi ce traziti 211 samo da nije kao kod ostalog svijeta
kakav podvig!!