Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ti je odgovor i hvala ti a njemu.U tom odgovoru si priznao da adekvatne paralele za genocid u srebrenici nema a to stalno genocidaši pokušavaju da urade,da izjednače sistematski zločin i žrtvu. Jasenovac je stratište iz 2 svjetskog rata i alazi se u Hrvatskoj.
Ništa,onda ostaju na snazi postojeći praznici koji su po Dejtonu legalni,Dan državnosti BiH priznaju sve zemlje svijeta a čestitke stižu od Predsjednika SAD-a,oh Engleske kraljice,iz Njemačke i mnogih uglednih zemalja svijeta a što ovi iz manjeg BH entiteta to nežele da priznaju,njihova odluka.
Gorane, jadan i ne bio! Da ista znas, znao bi i da Jasenovac nije BIH.
Kakvi vise praznici? Prosjecan BOSNJAK PRAZNUJE 360 OD 365 dana u godini. Pocnite jednom da proglasavate i ustanovljavate RADNE DANE.
Jedno je sigurno a to je da 1. mart kao praznik NIKADA neće biti prihvaćen kao praznik na nivou BiH. Takođe 11. jul ne može biti praznik kojim se obilježavaju stradanja svih žrtava jer to jednostavno nije tačno. U BiH je počinjen i genocid u Jasenovcu a to se nije dogodilo 11. jula a o zločinima u posljednjem ratu da ne govorim.
Kakav genije je ovaj Zivkovic, ha ha ha, najjaci oblik bojkota zajednickih institucija...
Ovaj Zivkovic je dobro prolupao.
Odlican prijedlog Denisa Becirovica! Nazalost, Denis je jedan od rijetkih mladih, nekorumpiranih i, u punom smislu te rijeci, obrazovanih ljudi koji tamo sjede...
kakav car je ovaj Zivkovic hahahahhahah premocno...
svaka cast SDP-u ...u oktobru ne zaboraviti ko je radio u interesu drzave a ko za licni interes
Presipanje iz šupljeg u prazno. Zna se da ovog prijedloga nema ništa samo razvlače narodu pamet.
Ovaj BIH je mentalno retardiran ili sta? Svaki dan jedna te ista prica...pa covjece mnogo si bolestan , idi javi se na neku kliniku da ti pomgnu.... ako mogu. A o ovim praznicima sto je predlozio ovaj SDPovac mozete samo da sanjate ili eventualno kod kuce da slavite.
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici zakazanoj za danas u Sarajevu trebalo da u drugom čitanju razmatra Prijedlog zakona o praznicima BiH čiji je predlagač poslanik Socijaldemokratske partije BiH u tom domu Denis Bećirović. Predloženim zakonom predviđeno je da državni praznici BiH budu: Nova godina; 1. mart - Dan nezavisnosti BiH; 1. maj - Međunarodni praznik rada; 9. maj - Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope; 22. maj - Dan pristupanja BiH u članstvo Organizacije ujedinjenih naroda; 11. juli - Dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici i svih ratova; 27. juli - Dan ustanka protiv fašizma u BiH i 25. novembar - Dan državnosti BiH. PODRSKA!!! SAMO NAPRIJED! GENOCIDASI I GENOCIDNA TVOREVINA NEMAJU PRAVO DA BLOKIRAJU OVE PRAZNIKE! AKO TO I DALJE RADE TUZIT GENOCIDASE ZA BLOKIRANJE DEMOKRATSKE FUNKCIJE ZBOG ENTITETSKIH GLASANJA I TVOREVINE GENOCIDASA! NAPRIJED DENISE I SVI BOSNOHERCEGOVCI!
Bas ste pozrtvovani... jadni nasi politicari, ubise se raspravljajuci raspravljanja oko rasprava. Najlakse bi vam bilo da izaberete jedan radni dan u godini... evo ja predlazem danasnji dan 21/4, pa onda da mozemo oficialno da kazemo da ste slobodni od sutra. Ovako samo sami sebe varamo.