Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U praznoj kući gotova galama
Ovo ti je ono. Vi ste krali do sad, de budi te ljubazni da mi krademo od sad. Nece tu biti mira nikada. Previse je neduzni ljudi platilo zivom glavom radi nicega.
Najbolje da svi redom primite Kurca :) PS: Ja gotive ne vrijedjam nikog i nema blokiranja 😊
Imali ste vi priliku u zadnjih 4 godine da pokazete koliko znate i umijete. u 58% opstina ste dobili vlast tj vas "savez za promjene". Bruka i sramota sta ste radili i unazadili. Zato vam je narod u RS-u sad na zadnjim izborima pokazao koliko vas postuje. Niste dobili ni u 35% opstina. Pomeo vas snsd i sad kao blokirate. Sad ce izbori na nivou BiH i nece vas nigdje biti.
Dobro tvrde, nista nisu slagali.
podsjeti me na ono "Sad će Djura da ti oprosti što te tukao"
Supačka opozicija sdp/df u federaciji neka se malo ugleda na ove.
Mile, baci bombu !!! Jjebem mu miša, pa barem si ti budala :) Ili skontaj kakav referendum....
Oni se bar iskreno bore protiv vlasti... Kod nas sve fino na oko a Federacija blokirana vec pola godine nisu u stanju donijeti zakona...
parada pijanstva i kica
E Todoriću aga ako vo čitaš iz Londona, jarane dodži u Bejha raj za krimose, imaš 3 nacije za birat kojuš a imaš i 3 religije da biraš kojuš, koju god izabereš samo terenski dio bejha pogodi i jaro moj biš beg, alaham.
samo srbin srbina sjerkirom sijece