Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paraziti koji vječno žive na grbači ovog napaćenog naroda.
Napaćeni glasove daju
Pa izađi na proteste, vidi francuza, neko opsuje od političara na tvu njih milion na ulice da se mijenja.
Uhjebizam I renesansa.
Jel kucaju pdv racune?
Ovo su realne cijene kakve bi inače trebale biti po BH restoranima s obzirom na prosječnu zaradu (bar za domaće stanovništvo, za turiste može skuplje), a ne desetka 9KM. Problem je što se jedino uhljebima održavaju jeftine cijene dok su ovamo privatnici zinuli da što više uzmu od naroda
Ako pop nema krštenja nemojte jariće molit ću. Stvarate antagonizam koji će na kraju rezultirati demonstrativno smanjenim tiražom, odustajanjem od pregleda zbog neozbiljnosti.
ima ona narodna a upravo važi za te parazita uhljebe.... KO ME JEO - NIKAD SE NE NAJEO" ......
Koja sramota. Plate ogromne i jos jedu za dzabe. Zelim im od srca da se potruju tom hranom i da im u starosti penzija i ustedzevina odlaze naljekove i ljecenje koje nece uroditi plodom jer ce crkavati u bolovima sve do ona dva metra koja ih sleduju. Zivjeli stoko
RAZLIKU između PRIVILEGOVANE i REALNE CIJENE dotiraju PORESKI OBVEZNICI(OVCE se ne BUNE ) !!!
Ovo je prava slika brige prema narodu. Sutra svi penzioneri ispred ulaza na rucak.
Ja i?
U ovom restoranu jede sitna buranija, odnosno obični državni službenici i namještenici. Parlamentarci i ostale guzonje, ministri i sl. jedu u drugom dijelu restorana u kojem su cijene manje više duplo veće, mada opet presmješne za njihov džep. Kvalitet i veličina porcija u restoranu za sitnu buraniju je prilično tanka i srazmjerna je cijeni, koja je naravno niska a jedan od razloga je i što restoran ne radi na komercijalnoj osnovi.
Ima li gdje telefon da naručim kučnu dostavu......
prisilo im
Otpala mu ruka ko im je dao glas.
podavili se dabogda
Nadam se da ce im pozliti odo ovih visokih cijena!
Ko kaze da je dobro obavijesten a samo ima sliku jelovnika fakat veze nema o cemu prica. Vrlo dobro znam kakva je hrana u tom restoranu i ona odgovara cijeni. Znaci ja ne bi cuki bacio to sto se tamo posluzuje za 2-3 marke.
Ne izmišljaj budalaštineRadio sam za MVP i imao i propusnicu za ulaz u presjedništvo jer je u pitanju Telefonija Hrana je super i obilna.
A djeca u vrticima bijeli tepsijas i najgora pasteta.
sto bi i utjecalo. mogu sta hoce. stanovnici ove zemlje im omogucili, i jos ih podrzavaju na izborima da bi zbog njih i u rat.