Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo sam da je dosta skutora napravilo gori vikendice i rentaju... Medjugorje i Citluk napadaju i Vlasic
Vlašić je nekad bio još ljepši. Uništili ga tajkuni i lokalni moćnici bespravnom gradnjom. Napravili ruglo od onakve ljepote.
Planini je potrebna infrastruktura. Ako toga nema, onda imas Igman koji skoro pa da nicemu ne sluzi.
@New_Folder ja Vlašić posjećujem i skijam na njemu od 1980 godine i znam kako je izgledao sa istim brojem ski liftova kao danas, samo sa dva hotela i vlašićkom kolibom je radio i pokrivao sve potrebe gostiju. Ovo danas je čisti ciganluk i ruglo od infrastrukture, nabacani objekti bez ikakvog plana i estetike, ko Arizona, da te Bog sačuva!
Nekad se na Vlašiću letilo slika 7
@VELIKIjeUbrata Da skakalo,hvala na ispravci
Szeta sto je odjuzilo bilo pa snijed otanjio
Fali jos malo snijega.... no bitno da se odmara i uziva... iskoristete ljudi maximalno... ubrzo slijedi opet realnost... 😊
“Uzivali” u mamurluku :)