Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA VISE BA, GODINU DANA MI MOZAK PROBIJATE JESTE NORMALNI
Ja ovo citam svaki dan i ne mogu vise bez ovih vijesti. Kome da se obratim?
moj jaran kada je dosao kuci...nije osjetio culo mirisa... uvijek kada dodje kuci osjeti miris materinog mu rucka...nije ni usao u kucu nego je odmah otiso da se testira...kada se vratio kuci...skontao je da mu mater nije ni bila kod kuce.. nego da mu je mater otisla sa jaranicama na pedesetogodisnjicu mature...
Hajd ti paša u dzamiju....
Klitoris objavljuje clanke o oporavku od korone. Mislim da je stanovnistvo spremno za novi lockdown
Pa sta sad da izvrsimo kolektivno samoubojstvo jer nas mediji siluju u mozak godinu dana o coroni..
@x111Tayson Maloprije si spomenuo 'Aferu Respiratori'Kazes da sad NIKO ne smije da NABAVLJA?!?!? Obrazlozi, majke ti !Da te stavim na listu ili ne...Hvala za odgovor!
ne bavite se fizickom aktivnoscu u slučaju simptoma
Ja bubao u 16 ozdravio za 3 dana
nepotreban rizik
l Legle pare mora se doza turpijanja mozga ispuniti😆
@BeetleJuice Gosp.'odvratnaSDAbagra' je daaavno prije mene dosao na Klix.Sto ne znaci da mi nije drago da ti se prividjam.Da si mi i ideju da uskoro na jedan dan SVI promjenimo nick u ELENA CAUSESKU.Onda ces da vidis koliko ljudi BAS zeli promjenu i zatvaranje HOBOTNICE!U svakom pogledu, sve vise napredujemo!Ziv ti meni bio, do pocetka sudjenja!Sretno nam svima!
Bosnjo kaze korona ne postoji. Hocu u klub da se napijem i plesem. Hocu u dzamiju da klanjam Allah me stite od korone. Au sa kakvim debilima zivim STRASNO!!!
DOSTA VISE BA, GODINU DANA MI MOZAK PROBIJATE JESTE NORMALNI
👁️🐽👁️
Vidljivost je puno bolja ako otvoris i oci i naculis usi! Uz tokove rjecica cije kotline su mirisale na divljinu i zadrzavale biljni i zivotinjski svijet EPBIH (citaj CDA/ELENA company, na celu sa Edhemom B.!) Hapaju one markice sa racuna za OBNOVLJIVU ENERGIJU ?!! Pa onda 'ulazu' u CDA firme (Gutic/CDA Banovici) Da bi pravili TURBINE i zakrcili NAJVECA BOGATSTVA BiH!!!!! Eto, nemojte reci da CDA nije kriva za VRIJEME! Svi na POLJINE! Sretno nam!