Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj nek vam je chicha draza prezivijo avas koebe
Ne bih da se rugam nikome jer ovo nien za ruganja. Drmalo je i u Sarajevu i u Mostaru i u drugim gradovima i fakat je zastrasujuce kada zatrese. Ne dao Bog nikome zemljotrese. Ali u svakom zlu ima dobra, znam da bi jedni drugima pomagali da je ne daj Boze i gore bilo od prirodnih katastrofa.
Leglo cetnika,bog ih kaznjava
- Mještani hercegovačke općine Nevesinje proživjeli su jedan od najstrašnijih dana u svom životu. - e blago njima ako im je ovo bilo najstrašnije.
Dosta slika ste nam dostavili.
Pričate o "jednoj jedinoj" BiH a zlo želite prvim komšijama. Sram vas bilo, licemerni skotovi
@Xg2club Eto sada komentari ovdje su dokaz kako vam svi zele zlo a spomenik zlocincu u sred grada je poziv na suzivot i postovanje. Privatni stavovi na klix-u kontra odluka cijele opstine??!!
@Xg2club Lepo boga mi nam zelite,lepo, lepo . Spomenik najveceg koljaca i ubice bošnjackog naroda ste stavili u centaemr grada. To bi vam bilo kao kad bi mi u centru postavljali spomenike Anti Pavelicu..
obišli mjesto teškog potresa a nigdje na slici ni polomljeno staklo...strašno
normalno bi bilo da cijela bih sanira štetu automatski odmah i bezrezervno, ali znaš nas *ebo nas saće i oko toga političke igrice, unutrašnje i vanjske
Pomace li se Dražo? Mogo bi malo preko grane... Tamo ne drma.
Jeste li javili Milu da vas drma,?
Nebeski narod je od straha usmrdio do Jablanice .. 😅😅
A majksuzija kod Popovog polja?
Da vam nije drva i krtole, jadni bili, šta ste radili. Stići će vas kastig. Jedino vam brate valjaju, oni vas drže. Pu!
vd muzičke škole, odsjek gusle
Jadni bili šta ste radili, prije 27-28 ... Godina.
Dragi nasi, sto manje stradalih i brz oporavak ozljedjenih. Amin.
Ma nama treba asteorid da nas sravni sa zemljom, nismo nizasta. Previse nacionalizma i mrznje, korupcija svuda ma nek nas sve pobije i sravni ovo sve tako je najbolje