Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tu nema ono ja sam 20.ti u dnevniku nece do mene doci.
Dan ne moze poceti gore, kad odluci da pocne s kraja dnevnika... 😁
kad ovaj zatucan narod ostane bez penzija jer nema omladine da radi u realnom sektoru i puni budzet, pitam se hoce li skontati da nisu trebali glasati za nacionaliste ili ce i dalje kriviti druge za propast?
uhljebi su neprijatelji drzavne ekonomije...
Ekonomija nema veze sa nacionalizmom nego sa nesposobnim, nekvalifikovanim premijerom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ništa neobično. Bosanska klasika. Super lokacija, uložen kapital lovatora Bolić, Granov itd. uz pomoć SDA urbanističkih dozvola i dobijete elitno naselje. Problem je onda amo što nema infrastrukture vrtići, dom zdravlja, škola jer nema dovoljno djece na km2. Onda se izgradi nerentabilna škola za 50 učenika.
Ovo naselje ti je puno djece, a ne kontam kakvu elitu spominješ, normalne zgrade, novogradnja... Škola sad ima oko 250 učenika... Naravno da ima mnogo više djece od toga, al se nisu htjeli prebacivati bez razloga...
bilo bi smijesno, da nije zalosno
kakva glupost, pa trebalo ih je prebaciti u drugu najblizu skolu. U mojoj skoli su podjelili razred od 16 ucenika jer nije bilo isplativo, a ovdje na Sipu dva ucenika imaju nastavnike...gdje je inspekcija, Ministarstvo, kakve su ovo gluposti
A onda ljudi govore degeneracija, omladina glupa. Sram vas bilo
ima Šip ko da brani...
E hajde ovdje prepisuj na testu🤪
Za pohvalu koliko država ulaže u ovu dvojicu hahaha
N.T. , kaže se ocjena, a ne ocijena.
Sta je cudno prije familije imale po desetero djece a isto je bila neimastina pa se svi othranili. A sad jedno ili nijedno. Al se ima auto i mobilni.
Skinite konačno djeci te štetne i opasne brnjice, koje su dokazano leglo opasnih bakterija i koje je kabala tupavom puku nametnula kao simbol ropstva
Ma tebi je bog nametnuo da si tupav, to je tvoje ropstvo
Joj jest im zeznuto nema zadnje klupe sakriješ se i prepisuješ 😅
Ako budu dječaci pametni a izgledaju bistri da iskoriste ovaj momentum. Pa bukvalno imaju priliku za fokus nastavu, 45 min 1 na 1 nastava... A nastavnici ako su pametni da im se posvete još više jer imaju vremena, pa da naprave od njih dva virtuoza.
ovo je drzavna skola, nije privatna. za ovo neko treba da odgovara. U drugim skolama rasformisu razred ako ih ima manje od 16, a ovi nastavnici su mogli svoje vrijeme iskoristiti na bolji nacin ...
Sramota!
još ih razmjestili da posebno sjede zbog pričanja hahah
Prepisuju..
Kad su pravili skolu nisu se nadali ovolikom odzivu novih ucenika 😂😂😂😂
Znaci, rijec je o jednom 9.razredu..ima jos ostalih razreda i ucenika.. Nije receno da su jedini ucenici u skoli nego u jednom 9.razredu..