Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzuju \"oskara\" za uspesnu glumu. Ovo je sve politicki \"folklor\" \"nasih\" politicara,koji ispred medija se \"grde\" i prete! A kada se vide na zurci?! E desi stari sta imaa? Malo si se ugojio? Trebas vise karati hahaha. Hajde sta cemo popit? Uzdravlje \"chin chin\" aaaaaahhhh dobra \"domacha\". Eeeee ovo je prava rakija! Ne para grlo a greje dushu u stomaku! Dobra ona mala tamo? Vidi joj butke,a tek grudi! Pogle kako se ne ocrtavaju gachice ispod \"dresa\"? Pa da,nosi tange. A sta ako ne nosi gacice? Ako mi nju namontiras dobitces onaj \"otkup\" sto smo pricali. Vazi! Joj vidi joj \"macu\" ocrtava se, ako mi je namontiras dobices i bakshish, dve tone dizela iz drzavnog budzeta. Evo je dolazi,hladne mi ruke,para pogledom...
shipu ga josrbi!
DW-WORLD.DE: Radmanović na instrukcije kod Tadića Nebojša Radmanović boravi u zvaničnoj posjeti Beogradu, na poziv predsjednika Srbije Borisa Tadića _________________________________ Ovo sa Komsom i Haretom je suplja, ne smije Neso reci da je dobio naredbu da dodje u Bgd.
ne znam koji ce djavo oni u srbiji?
istina i pravda? ti ne znas sta znace te rijeci. istina je 25.maj,1995. tuzla-kapija istina lezi pod zemljom,jos samo kosti da istrunu. istina je sakrivena u ladicama i ceka da umru svjedoci. istina se kljuka tabletama 15 godina i tjera se na samozaborav a pravde? pravde nema. pravda je umrla s dejtonom koji nam je pokazao da se zlocin isplati. licemjerima i apologetama fasizma se ne ide na noge.
Srbi su najveci zlocinci u Evropi nakon II svj. rata! Nadmasili bi i naciste, samo da su se znali organizovati.
podjte ga braco srbi-in
Ja nebi nikad otisao kod neprijatelja broj 1, koji mi je poklao porodicu, popalio imovinu i dalje vodi otvoreni rat. Rat nije zavrsen, pravda nije zadovoljena, ne mrzim ljude mrzim nepravdu i laz. Jedna BiH, jedan predsjednik, jedna valuta, jedna policija, jedna vojska, jedna centralna banka, jedan sud, jedna fudbalska ekipa, a hoce li ovo gore biti centralizovano ili decentralizovano, uopste nije bitno, bitno je da je jedno.
Komsic i Silajdzic ne smiju da odu u Srbiju jer su optereceni hipotekom ratnog zlocina pomijare se kriju iza BiH jer ne smiju da se suoce sa istinom i pravdom.
zašto bi neko išao u Beograd kad četnici hapse sve koji su se borili protiv srpske i srbijanske zločinačke hegemonističke politike i to mimo svi međunarodnih sporazuma i dogovora!!!
Već kad tako znaš fino da ispravljaš, nije 1 nego 11 juli, ili se praviš dalabu. I taj datum nemoj ni da spominješ, sramota je
i jos nesto: i mi smo optereceni nedolaskom radmanovica i dodika u Potocare, 1. jula....
opet vi \"sprskim zvanicnicima\" to su \"SRBIJANSKI zvanicnici\"