Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A NA KOJEM JEZIKU ĆE PRIČATI JER JE DOBRO POZNATO DA ZVIZDIĆ NE RAZUMIJE NI SEBE A KAMO LI DRUGE? TIPSKI SDA POLITIČAR KOJI IMA ZA GLAVNE OSOBINE:NEINTELIGENCIJU, NEELOKVENTNOST, NEPISMENOST, NEČASNOST, I TAKO U NEDOGLED! ☝️ ALI... 🔚🔜
@BOSNJACKlpreporod MA OVI IZ 5TE MINHENSKE SU ODBRANILI BOSNU! 😂
Vidi se nisi baš redovan na klixu. Penise, ako te MErkel bude pitala odakle ti takav tečan njemački, RECI NAUČIO GA U ROVU U PREDHAU BORBI za doba izgradnje kad se oslobodimo agresije na BIH ! Pofali i BAkira koji je uvijek lično predvodio naše juriše sa zastavom koja je sva izrešetana srpskim granatama i hrvatskim mecima !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zasto meni svi ovi jadni Denisi izazivaju povracanje zvizdic becirovic Fuj ista govna
Da neces i ti zvizdicu na Ausbildung za pflege kao i vecina BH omladine mada ti nisi mlad imas preko 35
Jel pao dogovor kako lakse da se ode iz bosne u DE
kolko je jos ostalo mjesta od onih bakirovih 100 hiljada zaposlenih jos da moze u DE
da vidis kolko jis naroda moze primit merkelovka
otiso covjek da vidi kako se bosanci snadjose u DE
Otišao kod senilne babe da ga nagovori da primimo sve one ''izbjeglice'' koje oni više ne žele. BiH do kraja godine postaje Dom za nezbrinute (odbijene) migrante, zapamtite to!
Narode otvorite oči dobro !🍀
Najsposobiniji politicar definitivno!!! Pa ne moze bilo tko otici i pregovarati- ocigledno
Zasigurno jedan od najsposobnijih politicara koji se zna svojim znanjem i trudom izboriti sa problemima na ispravan nacin. Denis nam moze posluziti primjer kako jedan politicar treba da se zalaze za svoju zemlju
Njemacka kao dugogodisnja prijateljica nase drzave i Denis kao veliki domoljub su odlicna kombinacija. Raduju me ovakve posjete jer i malim koracima idemo naprijed!
Zvizdic kao uspjesan i sposoban politicar je jedan od rijetkih koji nas moze predstavljati i voditi razgovore sa Merkelovom po pitanju bilateralnih odnosa. Cinjenica je da je za vrijeme obavljanja svoje funkcije uradio mnogo toga za nasu drzavu i iz tog razloga ce uvijek imati moju podrsku!
Angela Merkel kao jedna od najvecih politicara svijeta i Denis kao veliki patriota nase drzave. Veliki korak za nasu drzavu sa pravim covjekom... Samo naprijed!
BiH je u protekle tri godine postigla impresivni napredak, pozitivni pokazatelji sustižu jedni druge (veci broj zaposlenih, industrijska proizvodnja, zabiljezen rekordni poslijeratni izvoz...)Nadam se da će Vijeće ministara BiH nastaviti realizaciju brojnih ekonomskih, socijalnih i društvenih reformi.
Raduje me posjeta. Ovaj događaj pokazuje ozbiljnost stranih partnera da pomognu razvoj BiH. Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić izvrsno obavlja povjerenu dužnost, sve pohvale