Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista, Ponosni Bosanci i Hercegovci nisu nikada predavali dusu djevolu,zato o.d.j.e.b.i sa svojom pricom,znam ja Geteovog Fausta napamet.
Bosnjacka politicka scena iskljucivo zavisi ko ce ici u koaliciju sa IZ BiH. Vodje IZ drze Bosnjacku dusu u svojoj saci.Ne moze se niko boriti za drzavu ako duse nema.Prema tome dragi Bosnjaci prvo morate kod pastira,pa tek onda u koaliciju sa Srbima ili Hrvatima-dakle nejma sa njima koalicije.
Kao prvo SDA nije jedina stranka koja je izabrana, pogotovo sto nema ubjedljivo vodstvo. Znaci morace u koaliciju sa drugim strankama. Kad se oformi koalicija, puna podrska ljudima koji ce biti u njoj dok (i ako) nesto zabrljaju. Treba postovati kako su ljudi glasali, mada mi je Tihic antipatican, puna podrska ljudima koji ce voditi BiH. Stranke kod nas u BiH trebaju nauciti da budu snazne i odbace ljude koji svojim akcijama brljaju svoju stranku. Bolje da SDP bude u koaliciji sa SDA nego Covicem, koji otvoreno zagovara treci entitet.
Pogledajte na youtube link sulejman tihic 92. Vidjecete da se i tada sastajao u Prudu, podrazava 3 republike u bih, Srpsku BiH, ma fujjjjjjj Ljiga od covjeka..samo mi nije jasno kako ga Bosnje glupe glasaju..
Suljo obuci suknju nasminkaj se i priznaj nardu da si srpska ravaku Ako Fahro ne izvadi ovu situaciju nece niko, jer jos ni vlast nisu formirali a svi s sa svima zakuhali Zlaja sa Miletom, Zlaja sa Covicem ,Suljo sa Covicem, Suljo sa IZ .. itd itd A Fahro sve vrijeme suti pustio ih da se utope sami glupani i onda ce nastupiti kao progresivna snaga kao referentna tacka :):):) namazan je sandzo tek sad vidim koliko je namazan
Glup je klempo da bi razumio \"visoku\" politiku
ma znaci...k...inu...kad nije dovela na odgovornost onog glavonju
Pjevač,po kakvim logorima,možda srpskim,zar je toga bilo kod vas,ti si sada nehotično napisao jedno priznanje a ono glasi Srbi su držali logore za Bošnjake.
roka mandoljin..imam vazeljin..za Hilarušin pakšu..lojavci,napred !
joj, vise je naporan sa svojim prelogicnim izjavama. Mi nismo znali da je dolazak Hilary bitan i da ukazuje na podrsku dok on to nije rekao.. Ma nabijem ja njegu na svoj lijepi, rozi p i m p ek.......eto...........
He he he pa to samo u Bosnja ima da biraju takvog lidera. Ne treba im govoriti neka zive u zabludama jer oni jadni i ne znaju da mi znamo da je njihov najveci sin i lider nacije nasa curica i zabavljacica nasa cucalica i kikalica :):):):) I onda se oni pitaju sto ih gledamo nekako sa sazaljenjem hohohohoohho
Oooooooo pa ovo je nasa pjevacica i zabavljacica nasa Sulejmana koja je i ljubav vodila sa MUJKANOVIĆ SEADOM svojim intimusom iz zatvorskih dana. A i priznao je da nam je pjevao i oce nase da je ucio k one vjeruje evo i linka http://www.youtube.com/watch?v=8PG0M6bx0oo nemojte Bosnje da dirate braco previse su jadni nekako mi ih zao ...
Vidi Bosnjaka :):):) prototip ... pjevac po logorima i zabavljac strazara, onda malo kod Fikreta Abdica kuckao na masini i kad ga je Fikret otpustio radi prevelikih racuna covjek ode da bude maticar u Njemackoj. Kada je rat stao dodje i preuzme Bosnjama vlast hihihihihihihihihihi i 10 godina ih ebe u mozgove. Suljke samo naprijed ebi ih kad su ko narod dno dna.
KLEMPONJA