Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA ČELIK
ZENICA REPUBLIKA !
NEMA CELIK STA DA TRAZI 3 BODA IDU NA GRBAVICU TO JE ZAKONSKI ODLUCENO JER SAM JA TELEFONIRAO SA SUDIJOM I REKAO SAM MU DA IZKLJUCI 2 ( DVA ) IGRACA CELIKA I DA DOSUDI PENAL ZA NAJBOLJI KLUB U CITAVOJ BIH F O R Z A Z E L J O
Robijas, mi kad smo ratovali protiv tih istih sto spominješ, ti si ih vidio samo na tv (vjerovatno crno-bijelom). Prema tome poklopi i ne izlazi iz te usrane kasabe
klasicna DB-ovska manipulacija, tako si obavijsten kad citas medije iz rodne srbije, ali ono sto se ne zaboravlja 04.08.2007 jeste bacanje BOMBE na djecje igraliste i ranjavanje tri osobe. To se desilo kad su se Manijaci vracali iz Zepca sa tekme.
Mogu zamisliti skandiranje \"Robijaša\", Zenica je srce Srbije pa ono o Srebrtenici pa tri prsta itd...............
jasta nego iz Zenice! Takvu mrznju prema Zenici mogu samo da iskazu imigranti iz srbije i crne gore, to je vas problem! Sa pravim sarajlijam nikad problema, vazda vi imigranti nesto se glupirate. Treba vam svima drzavljanstva oduzet. Pozdrav za prave sarajlije!
ZENICA, WHERE DA FUCK IS THAT
Kako si samo paglu, hajd priznaj da si usrani robijas iz smrdljivog seoceta zenice
Ne vjerujem da ce se desiti neki belaji, jer u Zenici imamo najspremniju i najjacu policiju u drzavi. Kad se sjetim kad ste prosli put dolazili, pola grada je bilo blokirano, svaka dva metra drotovi. Jeste da ste zasluzili osvetu za Ciglane, ali jedino moze da se desi negdje van carsije, ali u gradu nema sanse.
Kome mater ti _ebeš??
Evo javljanje iz ZE i da ti kazemo da ti svi staru natakarimo na lud ud. Mater ti ebemo. Fala na paznji. (kakih sve kretena nema bo te) izviNJAJEm se na apskulturi.
Balavurdijo dobro vas je....LP
@ČELIK Jel to govore srce srpske, mater vam _ebem. Ja vam države, Općina Olovo hoće da se otcjepi i da bude u sastavu Sarajeva!!!
JAKE DRZAVE U PM