Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je inicijalna kapsula bio posjet Banjaluci gospodina tokace koji je iznio niz uvlakačkih izjava u vezi sa počinjenim genocidom u Srebrenici a izgleda sve iz razloga prikupljanja donacija za svoju ,,nevladinu organizaciju. Umjesto Šveda morao je naći nekog drugoga priliku je vidio u RS-u.
@Sr-bin.....e moj cobane eto vidis dokle ste dogurali....kad neciji mozak dodje u tu fazu da sam sebe laze i sam sebi fabricira lazi onda za takve ljude ili narode .....jer se kod vas radi o masovnoj pojavi nema lijeka !!!! Tako da slobodno mozemo reci i da je ono sto se desilo i kolektivna krivica jednog cijelog naroda.....sto znaci da je RS=GENOCID......jer ako Dodik govori u ime rs a vi svi klicete onda ste i kolektivno krivi......jer ste i svi kolektivno klicali Karadzicu kad je pravio genocid po BiH.......
ne moze se minimizirat nesto sto se nije ni desilo!!! tako da mozete sve zajedno sa MS da nam glabate penis!!!!
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100331112 Mislim da ovo pokrece velike sumnje u pravi broj zrtava u Srebrenici. Ne prolazi vise ta prica kako srbi hoce da minimizuju zlocin. Zlocin u Srebrenici niko ne osporava, ali je OHR sada zabrinut jer bi se moglo dokazati da je i OHR svjesno ucestvovao u manipulaciji.
ma koji je ovo put minimiziranja i izivljavanja, osim prodike ima li sta da se preduzme konkretno...... Pa nema sta vise nije negirao od Kapije, Markala, Genocida, sta treba jos da uradi ovaj kabadahija od premijera, pa da se nesto preduzme. Ma dosta je i tom narodu tamo svega i njega bolan vise...
CRO 20.04.2010. u 23:56 HEELJJPP BAAAZZZNIIIAA Kad nekom islam mozak popije, nema tu vise normalnog razgovora. dzeeennnooosssaaaajjjjjd dd.... mamicu vam baliysku....fanaticnu.... ali pricao mi je jedan srbin da su se u istocnoj bosni baliynke dobro rokale... Ovakve komentare ostavljaju GENOCIDAŠI !! jedan klasičan primjer
Koja je to gamad i stoka seljačka, sve brđan do brđana, bezobraznici. Kako ih treba išamarat! Čim je to valh to ne može valjat!
GENOCIDNI SRBI SU KOLJACI , SILEDZIJE, IZMISLJENA NACIJA BEZ CASTI I SVIJESTI, SAMILOSTI I HUMANOSTI! DIVLJACI KOJI SU DOSLI IZ RUSIJE KOJE SU RUSI ISTJERALI U SEDMOM VIJEKU JER SU BILI KRVOLOCNI BARBARI UBICE! UGINJEZDILI SI NJIHNO GNIJEZDO KRVOLOCNIH ZMIJA-UBICA GDJE JE DANANJA RASKA A POSTO SU PROSLI KROZ KARPATSKE DIVLJINE KOD VLADIKE VAMPIRA SU POSTALI KOVOPICI I FANATICKI KRVOPROLICI!
SRBI SU IMALI 500 KONCENTRACIONALNIH LOGORA PO CIJELOJ DANASNJOJ GENOCIDNOJ TVOREVINI, PROTJERALI STE DVA MILIONA BOSNJAKA , HRVATA I JEVREJA, UNISTILI 2000 DZAMIJA I 500 KATOLICKIH CRKVI, GRANATIRALI VIJECNICU-VELIKU BIBLIOTEKU SARAJEVA, UNISTILI SVE INFRASTRUKTURE, POKRALI MASINE I FABRIKE , UNISTILI MNOGOBROJNE HISTORIJSKE BASTINE ITD!!! AUSTROUGARSKA I DANASNJI AUSTRIJANCI SU ZA VAS RUSKE PRIMITIVNE KRVOLOCNE EMIGRANTE IZMISLJENU NACIJU SRBA GOSPODA ODUVIJEK BILA I OSTAT CE!!!
Bosko svaka ti cast, lijepo je vidjeti da ima barem jedan normalan srbin ovjde koji ne porice i prizna genocid nad Bosnjacima, lijepo bi isto tako bilo da Tadic uputi izvinjenje narodu nad pocinjenim genocidom od strane srba! Inace nema mira na ovim prostorima!
srbi su GENOCIDAN narod!
i u jasenovcu je pobijeno samo 1.800 (hiljadu osamsto) srba pa niko ne poziva na reviziju zrtava u jasenovcu koje su srbi servirali svjetu o nekih milion srpskih zrtava pa nikom nista muslimanke zrtve u srebrenici dokazuje svaki nisan na kojem pise ime i prezime zrtve ispod koje je zrtva ukopana dok jasenovacke zrtve niko ne moze da dokaze, - gdje su kosti, gdje su skeletoni preko milion srba iz jasenovca? e to vi dokazite, manite se srebrenice i lazi jer bi mogli dobiti po prstima
Srbi čas veličaju zločin u srebrenici pa ga poslije negiraju pa priznaju pa se kaju... Ciganska posla, ko da ih neko ozbiljno shvata!
OHR-u nije u interesu da se dodje do tacne brojke, jer su i oni ucestvovali u manipulaciji brojkama. Sto se nisu oglasili povodom Tokacinog izvjestaja? Zasto u ovoj izjavi nisu uopste spomenuli taj izvjestaj? Polako, ali sigurno doci ce sve na svoje. Taj zlocin se desio i niko to ne osporava. Pitanje je samo da li su muslimani vrsili manipulacije broje nastradalih. Ako nista ne kriju onda nema potrebe za pravljenjem problema.
@hurija Mislim da postoji izvjestaj komisije RS-a o Srebrenici, i to nije nista sporno sta se desilo. Ali konstantno se manipulise brojkama poginulih, zbog toga moj komentar. Nebitno dali sam ja bolid ili slicno, stavi mi bilo koji epitet, ali je i cinjenica da je bilo borbi. Gdje su ti koji su izginuli u bliskim borbama i na putu zivota kako ga nazivate (neracunajuci one koji su izginuli prije julskih desavanja 95) I ako cemo vjerovati izjavi Tokace ima viska grobova (neznam kako se pravilno izgovara na vasem grob) Dali mislis da on laze. Dali se sjecas izvjesnog stanovnika Srebrenice koji se pojavio (zanimljivo) iz Srbije, a bio je upisan kao poginuli ili (kako vi kazete) sehid. Toje jedan primjer. Koliko ih ima, nebih nagadjao. Pa molim odgovor (citam sutra sad idem spavat razmisljaj)