Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/87476/ministarstvo_vanjskih_poslova_kosova_uznemireno_srbija_poklanja_oruzje_kako_bi_sprijechila_priznanja_kosova_njihovo_oruzje_je_u_rukama_terorista.html
Ova drzava stvarno ide u propast. Nema nikakvih znakova napretka u narednim godinama. Dodik je nekad davno, dok je to bilo politicki korisno, govorio za Mladica zasto se ne preda. Danas kada je korisnije srbovati on srbuje. Sutra bi vjerovatno opet promijenio pricu. Narodu koji je toliko glup, da ga na sve tri strane razvlace srbovanjem, hrvatovanjem ili fatihama, takvom narodu i ne treba da bude bolje.
(ne)Civilizacija srba i njihove vrednosti
Šta sve neće biti na tapetu u ovo predizborno doba? Možda se revidira i Biblija i Kur'an
Jel se meni ovo cini, ili se Dodik "aktivirao" pred izbore? Izgleda da pokusava da kupi sebi glasove predstavljajuci se kao "zastitnik vitalnih nacionalnih interesa". Nadam se samo da ljudi u RS-u nece nasjesti na ove gluposti.
Izbori ze blize. Valja pokupiti stoku u tor.
A piszo ga nek śere mece no pn dugo
kAD OVAJ dODIK UMRE , SVAKI MJESEC ĆU IĆI PO JEDNOM U LAKTAŠE DA MUSE POPIŠAM NA GROB I POKENJAM
Pogledaj presude.Ko je jos osudjen za smrt 8273?Niko... Svi su osudjeni za 1000-2000 zrtava. VI MANIPULISETE BROJEM!TO PRESUDE I POKAZUJU..
@nenoniho Ajde magare jedno nemoj da se nerviras i psujes.Ispadas glup ! Ima ... -VAHID SABIC -AKIF HUSKIC -SALIHOVIC HAMDO A nisu ubijeni od VRS nego od Naserovih ljudi.Evo ti i dokument kojim pokrepljujem svoju pricu.A imena se nalaze na ploci u Potocarima https://parseundparse.files.wordpress.com/2015/02/muslimisches-armeedokument-vom-30-07-1996.pdf
@nenoniho E bas bi fino bilo i da se u diskusiju ukljuci neko iz Srebrenice ko poznaje situaciju i da me negira...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ima li ista da hajvan ponudi iz ekonomije i boljeg zivota v ec se uhvatio Srebrdnice i Bosnhaka kao pijan ograde