Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na zalost, predsednik Mile ne moze mnogo da uradi protiv ovih stetocina i izdajnika u Sarajevu osim da koliko toliko ublazi stetu koju svakodnevno nanose RS-u.Tako ce biti sve do sledecih izbora a onda strani placenici odlaze u istoriju a neki boga mi i u bajbuk.
"Posebna sjednica NSRS-a o radu srpskih predstavnika na nivou BiH 20. oktobra" U ovom slučaju, i u ovom vremenu, ovde bi bio potrebniji prijeki vojni sud, al šta je- tu je
_"Posebna sjednica Narodne skupštine Repulike Srpske o radu srpskih predstavnika na nivou Bosne i Hercegovine bit će održana 20.oktobra, odlučio je danas Kolegij entitetskog parlamenta." Duduk je neumoran u svom smišljanju novih događaja, a to čini samo iz jednog jednog razloga: BACITI U SJENU I ZABORAV EKONOMSKO SOCIJALNO STANJE U ENT. R.S., KAO I KRIMINALNE RADNJE. Jadaan, ne zna više šta će i kako da se sakrije. :)))
PA OVI SE PODJELILI NA MALE