Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa stranka dovela ratne zlocince Srbe da nam pricaju o ratu .Ko se ne bi ubio.I kazu Bosjaci tolerantni .Nisu tolerantnivec glupi ko zid .Haj nek ova fondacija napravi ovako nesto u Shirokom i da im didje cwtnik pricat o HVO u.Ma svima bi bila vjecna japamja.
Poruke mladima: rad za 600 KM nije zanimljiv, dok god sutite i trpite handrit ce vas i unistavati bogati zli kapitalisti.
Kad bi znao recimo da bi dodo pusku uzeo i bio na liniji sad bi potpisao da se zarati
ovakvih udruzenja nam treba sto vise i sto vise rada u svim gradovima BiH... mladi jesu zainteresovani da cuju glas onih koji su prosli strahote rata ali ipak tesko im je da shvate... ne treba ih kriviti zbog toga... jedan zdrav i neopterecen um i ne moze da shvati sta su ljudi u stanju uraditi i zbog cega... podrska Udruzenju
... Btw, kada pričamo o 'onom, našem' ratu, svi su žrtve i svi su počinioci...
Ljude koji su svašta proživjeli treba odvesti u učionice i djeci ispričati kako je bilo. Da se opet ne desi. Ali kod nas se obrazovanje radi u kafićima. Tamo se uči kako su drugi krivi i da će prilika doći kad tad da se osvete...
Mladi primili poruku i bili u fazonu 'Matori, pa ja sam vojni rok odslužio u vrtiću' pčelica maja, wtf?'??
Sto si onda tinSpasoje bionu VRS