Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu sitnooki pacov Novalić, SBB je petokolonaška grupacija na čelu sa stranim špijunom Radončićem.
Kako da ne. Još malo pa ćete reći da je Novi Pazar glavni grad BIH. 😀😀
Upravu je gospodin Radoncic!Para ima u budzetu a nasi gradjani su na rubu siromastva!Novlicu daj pare narodu!!!
ovima je 20k glasova plafon, ali u cijeloj drzavi. Fakat ne kontam ko jos glasa za njih, sem svojih uhljeba naravno.
I treba da se pomognu penzioneri,nezaposleni...kad su nam kupili
Uglavnom poruka sa skupa je sasusi budzet da bude u minusu...
Fadil uopste nema 1 milijardu na raspolaganju, on ima 2x po 500 miliona. Pitajte ga on ce vam sve potvrditi :)
Fahro legenda, samo naprijed
Podmazi Scepo i cekaj..dobit ces!!
Čuj Dubai.
Tebi da je plasira, mami ti plasirao 😂
Fahro legendd
Najpostenija stranka.... Novac na centrifugu uključuju
Pa zar nije vise dosta, zar nismo svi propatili vise nego sto pod kozu moze stati? Do kad cete se vise prepucavati preko nasih ledja. Zar ti dva nebodera nisu dosta? Samo ostavite narod na miru, svi redom.
Majku mu, lik tvrdi da je opozicija, a onda nabraja ovaj ministar uradio ovo, onaj ministar uradio ono... Otkud mu ministri ako je opozicija? A sto se tice placanja, bolje mu je neka plati ljudima plate koje je uoci izbora 2014. zaposlio po tzv redakcijama Avaza sirom RS, i iste zatvorio, bez da je radnicima izmirio plate i nadoknade. P.S. Klix jedva docekao da Radonja malo spomene koga iz vlasti pa da objave. To sto je ministar Vranic sekretaricu utrpao u 20ak komisija nije vijest.
kampanja sbb zasnovana na novalicu i miljardama ..kako bjedno😂
Fahro se na kraju pokazao kao najžilaviji politčar u BH, ruše ga, ruse ga ruse ga, i opet lik puni sale sirom bih..svaka cast! Porastao mi je u ocima!
Fahro, ako si dao vise od 15KM za ove plakate… neko te dobro bao.zaje.. ko da su se djeca igrala s makazama i izrezivaala slike iz novina i ljepila karbofiksom u vrticu
dobili smo mi vaucere i uz to potrosili koju stoju i to ko je imo srece da uplati najjace u tarcinu sarajlije placaju boravisnu taksu