Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99% ljudu u Sarajevu nije procitalo bilo kakvu knjigu u zadnjih minimalno 5 godina, ali se drze kompetentnima da komentarisu nagradu za knjizevnost.
Čuj Hićo bio nominiran
@komunjaroSjek Pa sad... Teško da se Hićo slagao sa Andrićem
Čestitke organizatoru!
Bijeda od ''COVJEKA''
Neznanje je glavni uzrok mržnje.
ponoavlja se istorija, Ivo Andrić, Mmijanmar Handke pametan je bio Nikola Tesla.
Shame on you - Švedska akademijo !!! Shame on you - Bakire I. - tužba protiv SRBIJE !!! Shame on you - Sebija I. - KCSU odbio da liječi djevojčicu Nadin !!! Shame on you - Vlada FBiH - stanje u domu PAZARIĆ !!! Shame on you -......ma ima toga za DEBLJI ROMAN !!!
I ta Nobelova nagrada postala biznis pravi
Svakodnevno u svim sredstvima informiranja govoriti i pisati genocidaši i UZP ovci.Ućiti mladi naraštaj šta su oni radili protiv Republike BiH i njenih građana.Svake sekunde treba govoriti i pisati GENOCIDAŠI I UZP ovci.Nikad im ne dati mira.
Da hoće više dobiti tu nagradu, da se ova šarada završi više
Kakav vam je zrak drage sarajlije? Imate li vodu,kanalizaciju,gas?
@Der Deutschlehrer dodzi da te prošetam da vidiš kakva je situacija ako imas u dzepu 6 maraka za autobusku kartu. Bedo!
jeli zabrinzko zabrinut,i on je astrojanac kaj ne?
respect, i mi haman imamo muda samo ih ne pokazujemo stalno! opet moram napisati RESPECT
Ono kada ti lekciju o moralu drze ljudi iz evropskog Teherana ili ako hoćete Dzabalabada.
Svi znamo tko je bio Milosevic.I kakvo je njegovo naslijedje.Nemojte mislit da oni u Svedskoj to ne znaju. Pa nisu djeca. Ali ovi islamizirani srbi su jos gori od Milosevica.Oni bi Handkea sutra vodali na cevape po Sarajevu, i zaboravili sve sto je govorio, samo da promjeni plocu. Pokusavaju izjednacit covjeka i njegovo stvaranje tijekom desetljeca sa njegovim stavom o necemu, i ako se netko ne slaze sa tim. Ovim samo nastavljate davat Handkeu na vaznosti, a ima boljih od njega bez nagrade.
Al Shidi poštuje lokaciju koju je dobio da izgradi centar.
A jeste ste natovarili na ovog lika. Bolan više štete nam je nanijela SDA i njihovi ministri i kojekakvi nepismenjaci nego 1000 ovih pisaca. Treba degenečiti naše a ovog ko šiša.