Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Muzeju u Jablanici se održavaju koncerti,a bio logor iz kojeg se neki nisu vratili. Gimnazija u Bugojnu logor i škola. I tako i u Mostaru,Zenici,itd.
muzej bitke za ranjenike u jablanici pretvoriti muzej zatočenih i mučenih džihadističkih žrtava
Heroj nas Emir Hajdarovic, heroj
Udruzenje logorasa politicki pokret? Bola izbori se za kakvu pomoc logorasima,ni za aspirina nemaju koristi od vas.Ima ko o politici misliti.Uprava napolje.
Drugi red lik ima kuću od milion maraka i pranena mu bila zaposlena u telekom u...pola likova SDA uhljebi....treba heliodrom uvesti u udžbenike kao i ostala stradanja bošnjaka Mostara i Hercegovine
Tema općinskog suda u mostaru (IV osnovna škola), ne može biti sudovanje već konc logor hrvata i svih ostalih koji su tu mučeni