Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nam se ne miješajte u odbranu i ne uvodite embarga!
A stanite o ratu i miru samo pricaju EU parlamentarci i to bas glasnije nego domaci politicari, ovi preko Drine itd. kome je do rata ovdje, EU ili Srbima, Hrvatima i Bosnjacima?!
Tzar, neka nam niko ne namece embargo, vraticemo vas o nasem trosku na Karpate, no worry.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mir nece biti u pitanju kad se komsije i susjedi prestanu mijesati u unutrasnja pitanja drzave…
Kako sada stoje stvari , Na granici Ukrajine 100.OOO vojnika.Amerika zaokupljena napadom na Ukrajinu. U BiH se uveliko radi na odvajanju jednog dijela. Niko u svijetu ni mu kajet osim kojekakvih izjava. Sve su prilike da cemo ostat na cjedilu. Radi se o novom poretku a mi smo tu koleteralna steta. Nego javi Kumu Savi i Pisi cika Glisi.
Pa da li je Franz ili Kurz?
Ima samo jedan cojk sta je bogat u RS to je dodik. Sta taj Dodik brani? Svoje pare nista drugo. Da se cojk brino za RS i svoga naroda bila bi ekonomika na top bilo bi posla i dobre plate. Svi mladu su osli za evropi da radu trazu bolje zivota.
Ko je Franz a ko Kurz klixe😂😂
Sad kad budu sankcije Mozete u Rusiju da radite...Ups sory ja zaboravio vi volite po Beču raditi i po EU..Bas kao ovi Austrougarski konjušari EU ih primila u okrilje svoje a oni igraju sa Rusima
Latini su za sve krivi i sprindova jufka.
PA DJELUJTE VISE!
Sve nesto moramo, vrijeme je, trebamo, neophodno je...pa hajte vise, djelujte!!!
Pa ko sad dragi Klixe, Franz ili Kurz, majka mu stara!
Šteta je već napravljena. Strane investicije su blokirane . Radno sposobno stanivnistvo predalo za radne vize u stranim ambasadama. Cijene namirnica podivljale. Rucna povucena kad je sistem poljuljan. kasno. Hocel neko odgovarati za štetu. ko je kriv. Rusi Srbija ili samo Dodik.
On je predstavnik Roma ....hahahhaa....
Muslimani se raskukali i ne kontaju da je sa 2021 a ne 1991. godina.
Tačno tako drug , ja stvarno ne kontam što ovi muslimani uopšte kukaju. Upravo ovo je 2021, nema rata ,nema JNA, nema embarga, BiH priznata od svih, E sad nije mi jasno što oni pravoslavci ( samo oni zadrti) ne kukaju, kada imaju razloga. Jedino ih pjani ruski narod koji se druži sa međedima ( vidi YT) podržava. Bosna - zemlja paradoxa
NIKAKO DA SE OTMEM DOJMU da namjerno nas preostale Bosnjake i gradjane Federacije uporno pokusavate zajedno sa Dodikom da isprovocirate ne bi li se pojavio bar malo EKSTREMNI TERORIZAM pod muslimanskim imenima cak kao da vas vec FRUSTRIRA indolentnost muslimana spram agresivnosti. NAJRADJE BI STE VI da okrivite muslimane za sve tad bi mogle i sankcije i geto i svasta nesto......... FUUUJ LICEMJERI.
Nije to kralju,naci Ce oni nekog Vlaha koji je prije tri dana primio Islam da napravi belaj ako im je do toga
Romeo Franz-do 2013. bio je član odbora Središnjeg vijeća njemačkih Roma. Jake snage...
Zanimljiv tekst... poceo je ciritati Franza i na kraju je zakljucio Kurz... ko li ovo prevodi....