Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde vi to objasnite Bakiru i njegovooj SDA koji nemaju pojma sta je pravna drzava.
Juce je likvidirana pravna drzava!!!! Trazimo da se usvoji zalba tuziteljstva!!!!!
Obris'o mi KLIX komentare😄😄😄😄 bosanskohercegovački fakin KURIR!!!!!!!
Ovakvi tuzitelji moraju biti smjenjeni pa ce se poceti nesto i desavati!
SDA, SNSD i HDZ su terorističke organizacije najgore vrste, jer ovi provode teror nad svojim građanima.
ameri sve znaju, al 25god. ne mogu promjenit nista! Ovo ce se kotrljat jos toliko itd...
bogami ste sami sebi pisali prigovor vase je da obezbjedite posteno tuzilastvo a ne da ovaj narod mucite jos od 1980 te zar vam nije dosta vise
Well REALLY???
Potrebno nam je cudo da se rijesimo ove parazitske vlasti
Hahaha! Samo karaj vehabije usrane!/😀
Avdo Avdić i Senad Avdić na aparatima :) toliko o glasnoj šutnji uz napomenu da SAD administracija ima 0 toleranciju za korupciju pa taman i onu u režiji sda.
Nama trebaju strano tuzilastvo, strane sudije i sve strano.
"...obzirom da iz americke ambasade nikad nijednu lijepu rijec nismo culi na rad VSTV(cak naprotiv),pa prema tome ni za rad g.Tegeltije i g. Tadicke,njihova poruka da tuzitelji moraju djelovati bez politickog utjecaja i pritisaka;meni je potpuno jasna..."
Šuknu ga najdraža ambasada.
Interesantno, 'tužitelji su odgovorni su da djeluju profesionalno, bez političkog utjecaja, u skladu sa zakonom'. Ovo bi se trebalo podrazumjevati a ipak je naglašeno. Nije li Ujka Sam prozreo Dodikov i Dragančetov 'nezavisni' kadar u Tužilaštvu.
Ma *ebem i vas, daj šta uradi ako možeš
Pa ovo je poruka prvenstveno tužilaštvu, a onda političarima. "Policija i tužitelji odgovorni su da djeluju profesionalno, bez političkog utjecaja, u skladu sa zakonom kako bi istražili navode o korupciji. Istovremeno, neprihvatljive su prijetnje i utjecaj na policiju i tužitelje."
@SA 071 A ovu drugu rečenicu su dodali nakon sat vremena, što će reći da je poruka poslata prvenstveno tužilaštvu...