Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vas na brdu, vlaški jadovi
@vaha1957 Vlasi hoce u Sarajevu da smrde, e ne moze 😂
tuzna realnost, zato ih nema u hrvatskoj, zato ce izgubiti kosovo. tamo gdje zive i sto bi trebali da postuju oni etnicki ociste i jos vrijedjaju ono sto nisu nogli ocistiti. tuzno je, ima li rjesenja ne znam, ali stvarno je ova zemlja nesretna sa ovakvim razmisljanjem i ovakvim sunarodnjacima...
pa to su vam braca po nacionalizmu, pljujem na njih a na vas isto tako, smradovi !!!
Sve kilavi radovani i nejaki urosi
Ovo su sve dosickovi šupci kroz koje on prdi svoje provokacije. Prdež iz usta ovog lika se samo rasprši preko planina...
..marš , yebala ti sarajevska kotlina sve po spisku, to treba da se složimo oko disolucije BiH, PLEME VTI HEBEM VLŠKO VELIKOSRPSKO.
Sarajevske kotline?hahhahahaha,banjaluka velegrad,prdnjavor......lanktasi
Majmuneeeeee
Kotlina, pleme vam henocidno vi ste zlo covjecanstva. Na ovom svjetu nema gore rase od vas cetnika. Vama nema napretka dok je svjeta i vjeka.
Nemaš ti pojma
Kotlinaši i njihova šuplja... Pa to više ni krajiški Muslimani ne puše, još malo će vas i Bihać napucati nogom u dupe. Kao Kladuša svojevremeno.
Da, nemamo nista protiv da zivimo sa Srbima i Hrvatima u ovoj drzavi, ali se ne slazemo da se ova drzava podijeli na tri dijela. A zasto se Srbi ne slazu da se ukine RS? U tom slucaju ni Srbi ne postuju Bosnjake.Pusti ba demagogije...
Podjeljeno je 92, ozvaničeno 95'. Gdje ti živiš jarane?!
@OnJeBlizu 95 je ozvanicena nedjeljiva i suverena BIH od dva entiteta.Jos nisi naucio ni osnovne stvari jarane?
Ocito je da SNSD pod mentorskom palicom iz BG zeli nesto drugo da progura skretanjem paznje na reviziji sopstvenih zlocina i genocida pocinjenih u ime stvaranja velike svrbije i progona, klanja i ubijanja ne svrba na prostoru BiH drzave.
Ovaj se ko uvrijedio a sve što je rečeno stoji. Samo vi čačkajte mečku iz vaših vukojebina.
O cemu ti pricas.Gradjani Bosne znaju ko su neprijatelji BiH.To ste vi Genocidasi i vasa braca UZP ovci.1992 godine ste krenuli da je unistite,i evo do dan danas od toga ne odustajete.Nisu vise gradjani BiH naivni.Nemojte misliti da ce ikada vise nasjedati na vase lazi..Smrt fasistima,sloboda gradjanima.
Bravo pametni jarane . DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
amisli samo kako provincijski krkani punih usta govore sarajevska "kotlina" a još sline rukavom brišu. Kako samo treba odyebat ovu fukaru koju i onako u vrijednosti od 30 % hranimo federalnim parama. Dodik je baš i od ovih mladih iz BL stvorio oholu stoku.