Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Destabilizaciju su pravili i u hrvatskoj pa kako su zavrsili...
Samo treba se drzat one;svoj ti poso a čaršiski obicaj,pitaj vojsku papak jedan bili volio radit za 800 maraka ili 3000 milje,ponudi im te uslove pa ce ti svaki vojnik pljunut usta.JEBALI VAS INATI NEKAKVI SPUSTI TE LOPTE.
Radmanović davno potpisao MAP. Ćao.
Kovačević bi trrebao znati kao i njegov stranački šef da odluke koje su već donesene na državnom nivou a koje je i Snsd potpisao ne mogu biti u nivou odluka entiteta , osim toga rezolucija skupstine rs-a nije obavezujuća za državni nivo . Za pitanje vanjske politike kao i pitanje Map-a se odluke donose na državnom nivou i po Ustavu BIH entiteti nemaju pravo o tome odlučivati .
ima stav i ima pravo na to. a da li je njegov stav relevantan i da li postoje relevantnije drugačije odluke, kažu da postoje, ali ne znamo ni to, nismo vidjeli. mnogi su protiv militarizacije i za neutralnost, ali smo preduboko u govnima za neku neutralnost sami po sebi, no bi trebali imati garanta neutralnosti, a ko bi onda bio taj.
Ja imam osjećaj da njega Dodik po potrebi oblaci u ženski veš a potom se na njemu "opušta".
Ovi samo prijete kao i 92 ! Još onolika vojna mašinerija iza njih . Onda su bili lav a sad av..
pa snsd je potpisao map a ne pdp. ne kontam sta sad kao nece a vec potpisali...po sistemu piskicu kakicu😋😋
Kovacevicu trazi drugi posao, dijeca smiju tvojom izjavama 😀😂
koji si sad pa ti? ko te sta pita pedofilcino
🚜🚜🚜🚜🚜🚜 gas gas
Kakvo kontravezno stanje kad je Mile zbog neformiranja vlasti na nivou BiH najvise zabrinut dok istovremeno kao predsjednik predsjednistva negira BiH, sto se samo po sebi namece zakljucak da i pored Rusije i Srbije bez vlasti na nivou iste on i RS ostaju kao riba bez vode iz razloga ekonomskog opstanka, a posebno radi izostanka transi kredita MMF-a i drugih inostranih priliva novca.
Poserem i tebe i narodnu skupštinu ERESA,možete izglasati svaku glupostVkoja vam napamet padne ,ali niste iznad državnih institucija.
@patriotabosman345 Rs ti je pola drzave, ako oni kazu da nema Nato-a, onda ga i nema, mozes na glavi dubiti.
...teritorijalno manje od pola ,a po građanstvu još manje ,tako da manjina neće nametati volju većini,a da ne pominjem da entitet nema nadležnost državnih odluka .
kao neće u nato ali hoće u evropsku uniju, pa svaka članica eu je članica i nato saveza, ovakvi manipulatori vladaju glupim narodom preko 20 godina
Pa ti si zaista gluplji od mojih pasa...
Bošnje da imaju predstavnike normalne ,trebali bi pokušat dogovor sa USA,placat njima da budemo pod njihovom zaštitom u slučaju napada susjednih dvijuh država,a OSBIH ukinut,ili uvest Federaciju u NATO,pa neka se pičkoustasti kurči migovima koliko god hoce