Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva pickica iskompleksirana svojih neuspjehom moras biti da to radis
@BulevarMalinara jesi li više gotov,zamori sve živo pisajuči gluposti.Ubaci te ljekove u lobanju što ti je propisao psihijater,nemoj terapije preskakati!
Ma kakva naša država ona samo sebe štiti. dijete sam koje je imala nasilje u porodici jos od djetinstva niko nikad nije gledao da nas zaštiti a svi su znali i pricali o tome. dok moja braća nisi uspjela da se brinu o nama i odvoje nas od oca nasilnika. mama je pokušala da se ubije , oca su samo ispitati i pustili .
Nasilje se dešava svaki dan , i zato ja vam molim sve kad čujete komšije i koga god prijavite , ko nije proživio i ne zna kako je živjeti u tome . posljedice su to za čitav život
Manijaci kada su pod stresom jos vise budu agresivni, treba maksimalna podrska zenama i djeci tih potencijalnih ubica.
Cuj usijali se telefoni. klix novinarima ovo smijsno.
Gladna se goveda bodu, a sita planduju i znaju se pobosti cisto iz "dosade". Gdje god su pune jasle tu je "bonluk" ali zna da biDne pokadkad i velikih razmirica i svadja, mada, svakoga taj bjes brzo "prodje", jer su pune jasle i svak "goni po svom" do dalnjeg.
Ovo je odbar nacin da opravdaju kao fol da su "radili" ti telefoni i tako prave nerealnu sliku naseg drustva, kako smo mi kabadahije. Koriste se lažima da bi dobili plaću. Možda ima nekih slučajeva ali da je zbog ovog stanja broj porastao za 30% to je obična laž. Ispade da smo nasilnici kakvih nema u Evropi.
Ništa sada taj koje bio nasilan završit će akobogda u grob, ne gine im dženaza svima njima 1 po 1 policija ih uhapsi, sutra dan pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.
Pa, svih mi vukova sa Ontarija, onaj Bulevar je, zaista, teško bolesna individua!
Пуна земља болесника...
Kakav mentol mora bit muškarac koki tuče svoju suprugu...strahota. Ja da sam ženako, ne bih nikad dozvolio da me moj muž udari. Uvijek bih radio samo šta on želi i sa čim je zadovoljan, time bi bio motiviran da i on čini to sa čim sam ja zadovoljan...recept za skladan brak! Ta birba medju spolovima je proizvod mrzitelja ljudi i holivudske kampanje bezstida i nemorala...gdje je ponižavanje i bezčašće osniva na kojoj se grade ličnosti...tuga!
Zene. Imate jedan zivot. Nemojte biti glupe. Bolje i zivot na ulici nego sa kretenom.
Nasilnici u većini slučajeva imaju bolesnu potrebu da ih okolina vidi kao brižne i "muževe za poželiti",tako da se teško detektuju. Ovi što na sva usta pričaju kako treba ženu udariti,ma vjerujte,oni pored svoje žene ne smiju glas pustiti..
Mene moja sestra maltretira kome da se obratim xD
Drage žene,ako imate bilo kakvu alternativu,bježite od nasilnika. Ako je udario jednom,opet će...Neće se promijeniti,ne pravdajte ih jer NEMA OPRAVDANJA ZA NASILJE U PORODICI!!!!Svaki problem ima rješenje,ali nijedan problem nećete riješiti nasiljem. Ovo je veliki problem našeg drušrtva,ali se premalo govori o njemu..na žalost.
vole majmune sa dzipovima da pokazu lolegicama kako su opasne ribe a posle kuku majko kulu lele
toga je uvjek bilo i uvjek ce biti, sta SOS broj moze pomoci?
Drage zene dobro razmislite prije ulaska u brak dobro razmislite o seksualnim odnosima u mladosti i neplaniranim trudnocama koje zavrse vasom dozivotnom kaznom s debilima. U srednjim skolama bi obavezno u 3 i 4 razredu trebalo uvesti seksualno obrazovanje ali serijatska drzava to nebi dozvolila