Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
živ se raspad'o a umrijeti ne mogao krme četničko!
njemu je krepati pa krepati u zatvoru i tačka. živ iz zatvora neće izaći....... biološki sat je stvarnost
"Izricanje presude počinje danas u 14 sati, s odgodom TV prijenosa od 30 minuta." Boje se da i on ne drmne casicu ko Praljak i ne ode uzivo :)
NAJVECI bosnjacki cilj je uporno insistirati da genocidni naziv r.s. izgubi taj naziv kao sto je ukinuto puno naziva gradova sa pridjevom srpski. Bila bi to grandiozna bosanska pobjeda u miru.
U Ilijašu sva Srebrenica.... Goram i Dolam.
Ako je suditi prema ćutanju srpskih medija - Karadžiću će u najmanju ruku biti potvrđena prvostepena presuda.
Sanjam scenu u kojoj Kara isto ko onaj Pralja ispije ampulu ciankaliumai nazdravi na onom njegovom starom: "Nesta krsta sa tri prsta Nestaće i vere što guzicu ne pere"
Mimo ovoga svega ..ovaj hag sudi samo siromasnim i nerazvijenim zemljama ...Amerika i Rusija koji sve pobise nema gdje se ne petljaju...Nikad nisam vidio da je netko njihovim vojnicima sudio..Tako da ja ovaj sud nikad nisam smatrao nekom ozbiljnom institucijom..Takoder prava je misterija to izdrzavanje kazne unutar istog..Tko zna kako to sve hoda.
Presuda Karadzicu je i presuda njegovom entitetu , jer je on bio vodja i huškao svoj narod i vojsku da cine najgore zlocine prema sugrađanima i komšijama , većeg lažova svijet ne pamti.. Njega treba osuditi i narod i politika koje je predstavljao ..
E Karadzicu, Sarajevo ti je sve dalo, a ti tako uzvratio. Dabogda crko u najgorim mukama. Pravde na ovom svijetu nema, ali valja ti "tamo" doći.
Zato se nadam da ima boga i da ce biti propisno kaznjen jer nijedna kazna ne bi mogla nadoknaditi ono sto je on uradio.
Pravda važi samo za snažne zemlje.
@damir1523 upravo tako!
Genocid i etnicko ciscenje je pocelo 92ge ss pocetkom rata. Nije Srebrenica izdvojen cin vec kulminacija iste radnje i politike. Tesko je to priznati savremenom svijetu da su njihove zemlje ravnodusno ili neke cak blagonaklono gledale na pocetak genocida. Mnogima bi to narusilo sliku o samim sebi kao "slobodnim i slobodarskim zemljama i narodima.
Pravicno je da ga oslobode. A pravicno bi bilo da je Alija robijao. Ali smrt ga je spasila Haga.
justice !!! precjenjena....nema danas pravde, barem ne kod nas