Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku li vam sovinisticku,prodanu. Nasu Bosnu da nam uzmete. Dok je nas Bosne ce biti . I svaki zlocin se nece zaboraviti !
e moj narode. gledaj šta ti rade a ti samo šutiš i trpiš. sa ovakvom pasivnošću biće nama još gore nego što je sada.
Sud je rek\'o svoje....dzaba balite...Mora da se postuje vladavina prava u gradjanskoj drzavi, jel\' tako???
Ovi zlocinci su genetski genocidasi!
Moze li se znati ieman tih koji su dali ovae odluke...????? U svakom slucaju pustiti na slobodu ovakve srpske zlikovce i monstrume, naglasava najgore.!
e bas ce oni cekati ponovno sudjenje, svaki ce zapalit za srbiju i nema slucaja..jedino sto bi dobro bilo u tom slucaju je da bi prijedor time ocistili svoga genocidnog lika..
Ako neko zna! Molio bih imena gospode iz \'Apelacionog vijeća Suda BiH\'. Dok god imenom i prezimenom ne budemo znali ko je za sta odgovoran, nema nade ... A kada se bude znalo onda je lakse!!! Nema sakrivanja!!!!!!!!!
Bolje i SDP nego SDA.. Alija prodao zemlju, lahko je njemu umro a nas ostavio da se patimo !!
Drzava za cet.n.ika!
Cuj ovog serijatski zakon hahahahaha bolje je da vlada zakon jaceg, prirodnije je. Cuj serijat...
Problem sa sudom je što on mora suditi po zakonu, dakle ako se loše pripremi optužnica i ako se ne pripremi dovoljno dokaza, ovakve stvari se dešavaju...
Haha, pritisnula malo ketrin eston baliyice, a? Sudjenje retroaktivno po strozijem zakonu, isti sud je i prvostepeni i drugostepeni, preko 90% optuzenih Srbi... Odjedno kad su vas pritisnuli nema vise trte mrte, sakrivanje dokaza, instruisani svjedoci, a? Igrale se baliyice pravne drzave
SVE DOK POSTOJI MANJI ENTITET KOJI JE DEFACTO RECIDIV VELIKE srbije I KOJI JE KAO TAKAV GNIJEZDO RATNIH ZLOCINACA I NJIHOVIH POMAGACA PRAVOG MIRA NECE BITI.DOK NE POCNE NOVI RAT TREBA SE POZABAVITI \"PRIVATNOM INICIJATIVOM\" U VEZI SA UBICAMA I KOLJACIMA.POSTOJI MNOGO NACINA...MUHAREME ELEZOVICU RAZMISLI O TOME KADA SLIJEDECI PUT BUDES VIDIO UBICE SVOJIH SINOVA...
Kakvo suđenje sad kad su ih pustili to treba ubit kakav sud. Ja da su nekog mog ubili pored mene nebi živi bili.
kako sud kaze....
kakav je ovo sud ))))) treba njih onda sve sa suda odvest na koricanske i streljat ovo je fuj fuj fujjjjjj
Dok je ZLOje i mladih neokomunjara, c.h.e.t.n.i.c.i. briga nemaju, bash kao i \'45