Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sačekajte još dvije godine idu lokalni izbori i eto onih iz SDA za koje ste glasali da vas obiđu i obečaju kule i gradove.Tuga da nemože biti veča.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, ljuti smo, nezadovoljni, ali mislim da je ovim ljudima, posebno djeci, svejedno ko će biti na vlasti, ikad. Nesreća i tuga velika.
@almanah Znam da djecu ne interesuje ko je na vlasti ali nezaboravi da je vlast SDA i SDP doprinjeli smrti njihovih roditelja jer nije ni marku odvojila za modernizaciju rudnika da ne govorim o odgovornosti istih,Zato mrzimSDA jer idu po selima i dobivaju glasove pričajuči "nepismenim" ljudima bajke.SDA nije nigdje u urbanim djelovima dobila ni 5% glasova,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:'( Tuga, ima li ista teze nego izgubiti najmilije. Jadna djeca ce odrastati bez svojih oceva.