Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin!
KLIX! Mozete li postaviti informacije, gdje se moze uplatiti novac ili donirati neka druga vrsta pomoci za ove porodice i ovu djecu, sto su ostali bez oceva. Unaprijed hvala!
Postovani kandidati, clanovi organa SBB-Fahrudin Radoncic, predsjednici i clanovi MO, clanovi i simpatizeri SBB-a, su vec poceli sa prikupljanjem sredstva, te mozete proslijediti nama u Centralu, Tesanjska 7 lpja ce mo poslije izbora predati porodicama nastradalih rudara. Inace, nas Predsjednik, nije mogao doci danas na dzenazu, jer je imao vec zakazane sastanke sa visokim duznosnicima .
Sbb mora da se salis 🙈
Kako žalosno, od jednom se cijeli život nekoliko porodica promijeni :(
Srbi vole ovu tragediju...
Bolesnice jedan! Idi se napij, mozda postanes bolji covjek!
Kakva velika tuga.. Još više kad čuješ sudbine, nisu to smo brojevi, statistika o nesrećama....to su ljudi sa željama, porodicama, djeca ostala..... Najgore je što ovi rudnici odnesu nekoliko života iz iste porodice. A izbora nema.