Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno...zasto bi se vracale, ako su zeljele otici
@kiki Nije jednostavno,jer dijete od 5 ili 3 godine i nema nekog izbora stoga treba da se vrate djeca obavezno
@kiki tak je kiki zašto bi im sudili u Bosni kada ništa nisu učinile ovdje .....jel sve spremno za prvi maj njanjičaru stari pozdravčevk ti najgolemi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znale su gdje idu, neka ih tamo.
@limamali Da li je dijete od godinu dvije 5 ili 7 nebitno znalo dje ide ? Da li je ono krivo ?
Birale islamsku državu, dobili islamsku državu, ubijali i mučili nevin narod u siriji i sad kad su popušili ono bi da se vrati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jeli njih protjerala drzava? NIJE!!! Otisle svojom voljom iako je i drzava i Islamska zajednica i svak normalan govorio da je vehabizam zlo, da to sto rade nema veze sa vjerom one su se ipak odlucile da odu. Kako su otisle sad nek se i vrate.
Nazalost ta ce djeca i ovdje i bilo gdje biti odgajana u radikalne islamiste na kraju teroriste.jedino da se sama djeca vrate ili da ih neko normalan odgaja.sto su isle tamo u pm
Pa nećemo se valjda svi samo moliti bogu i čekati da nešto padne sa neba. Pravite od nas arapsku sto.u koja će se uskoro između sebe gađati kamenjem....Alija majku li ti tvoju.....Htjeli ste fildžan državu i evu, nažalost, izgleda da ćemo je i dobiti.
Niti sam ja trebala niti mogla braniti podrinje.Mi građani smo zbog takvih diskriminisani, u svom gradu ne možemo doći do posla, stana, a oni (kao s kesicom došli u grad) sada kupuju stanove, automobile, hodže prave hotele, izdaju, dovlače seljadiju u medresu....
Zamotane spodobe su preplavile Sarajevo, Tuzlu. Po gradovima samo nargila barovi. Zamotane se "zavale", nargilu u ruke i "udri". Pa gdje je tu vjera, moral, skrušenost. Koga vi folirate.
"...Gdje je krivica te djece? Šta su ta djeca bilo kome uradila? Jesu li mogli birati gdje će se roditi, živjeti, odrastati?..." mnogima je odrubljena glava a i mnoga djeca su ostala bez roditelja jer nisu bili istomisljenici sa IDIL-ovom ideologijom, jdal su oni imali pravo na zivot i odrastanje?
A kada su sjekli glave Sirijskim seljacima nikom nista. Ma sikter!
Majkama zabraniti povratak, djecu oduzeti i dati na usvajanje i nikad im ne reći ništa.
Vi ste se odrekle Evropskog nacina zivota i evropskih vrijednosti. Sad to ima svoju cijenu.
Sta ce nam? Da su normalni u glavama ne bi ni otisli...pljuccc
haha u zatvor. dozivotno sve
Ako ti je babo ISIL-ovac ne mozes/ne smijes i ne trebas da se vracas u BiH. Razlog: "BABO TI JE SVJETSKI TERORISTA!" BiH je i ovako napacena i opterecena sa domacim kvislinzima u liku i djelu Dodika,Covica,Izmetbegovica,Lagumdzija i ostalih nebitnih likova koji "nama" ne daju naprijed zbog imena,religija i ostalih stvari koji njima donose profit a "maloj raji" prezivljavanje na kredit i/ili zelju za odlaskom iz BiH.
nek se vrate. kad mogu cetnici u visegradu i sirom bh mogu i isilovci.
Sigurno, nek oni viore četničkim zastavama po Višegradu. Mi ćemo da mašemo našim !!!!!
Ne vracajte teroristicko sjeme nazad ionako nas stigmatizuju kako stignu,neka ih tamo u kalifatu nama ne trebaju
nabijem ti mamu na svoj teroristički
Ne sekiraj se bona, vrati će Hin, dok još malo Kurdi protaslaĆe. Nije laHko ni njima suva k.....ca povazdan.