Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne popuštaj sekund, da je od čelika mora jednom da popusti i pukne!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako je milan tegeltija sređivao poslove nekoj tamo sestri tuzioca iz banja luke, kako onda admir katica sef njegovog kabineta nije mogao pomoci memicu da dođe do istine i pravde?
SVI STOKU IZ TUZILASTVA NA LOMAČU STOKA JEB**A
Muriz ima svjetskog advokata i neka samo njega sluša.Ali zbog čega je ubijen ovaj mladić.?
Ovakav slučaj i slučaj Davida iz BL se može desiti samo u BIH. Pokazatelj kako smo jadna država, da nam ubijaju djecu i najveći organi im pomažu...
Zao mi ovog covjeka, setaju ga vamo tamo.. A kriminalci sa prozora gledaju
Ta stranacka bagra MORA zavrsiti na robijama!!!
Pohapsite bagru. Nevjerovatno je koliko je umjesanih a bas me interesuje ko je taj mocnik koji moze sve ovo da zataskava.
Pocetak ciscenja Ilidze od došla
Uvezani ko Cosa Nostra
@sifra22vratiose@@brinell @Justified GlasNaroda22. @gooUser1611331297 @Koupitaselamimo @Dunum94 smtljivac fuuuj :( koristis ovu tragediju, hebo te Konakovic! Boli nas kaaar za to, kontas!? Svi putevi vode na Poljine.Stani u red! Idu prvo glavesine iz tvoje krimi-organizacije.Gori si lojavog cede sa dvije Kame u rukama!#pravdaMemic/Dragicevic!
i dalje u dininoj službi, rašćišćava među političarima... žalost živa... A kad dino dobije ono što želi ( ne pravdu nego svoje ljude/žene na ključnim mjestima) šta onda?
Cim se SDA botovi upale, sifra, glas razuma, sad se i aq i onaj diplomatic/automatic...odmah znas da su porodica Memic i ostali potpuno u pravu i da su dirnuli u osinje gnijezdo...😁😁
@sifra22vratiose Molimo Klix da banuje ove CDA hadalje, smutljivce i ostale krimice i rodbinu optuzenih koji vuku ovu NASU, a ne samo tragediju porodica Memic i Dragicevic...#pravdaMemic/Dragicevic!!!
@CauseskuSebijaa banovace zbog istine o tome kako je neko iskoristio neciju tragediju da se docepa vlasti
Kazem ja, tuzilastvo. I to je to, rijesi korupciju, mito i nepotizam u tuzilastvu prvo, onda u ostalom sudstvu i mozes ocekivati pravednije drustvo. A ne da covjeka gone kao lovacki kerovi za 2 metra drva, dok ubistva, pljacke, finansijske malverzacije u ladicama prasinu skupljaju, a i kad dodju na red budu aljkavo odradjene cisto da bi i pale na sudu.