Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedni ljudi, a ovo sa razlicitim vezovima zalazi u umjetnost...Neko napisa da komentarisemo na klixu samo clanke gdje je politika i vjera (lakse se svadjat), ev ja prvi cu okrenuti stranicu....Koliko mognem :)
Prelijepo,moramo cuvati nasu bosnjacku tradiciju
Papuce,sandale nisu izmisli bosnjaci,a ni ove kicaste sarene staklene perlice :)
Pape Bosnjakinje, ptica Srpkinja, drvo Hrvat... Dokle vise?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro su opstali pored Kineza.
Ne jebe Bakir papuče, ode on on u pilote, hehehehehehehe, vidim ja meni prezime poznato .......... pogleadjte jučerašnji članak o Bakiru "Top Gun" Kalajdžisalihoviću :)
pa zna se ,,Prada,Dolce&Gabana, Kalajdzisalihovic, Armani..i tako to
skupe ti se u ovoj radnji šaja bakir i ostala kompanija pa zapjevaju pokoju ilahiju uz pratnju publike iz kazaza... to su ti divni prizori da uzmes bombu i sve ih potamanis papuce ti j...m
Školskii primjer prezimena čiji su nosioci promjenili vjeru! Nekada su se prezivali Kalajdžić, porjeklo su vodili iz sela grahovo pored nikšića, jer iz tog mjesta potiču svi kalajdžići. Kad su se poturčili, tj. prodali vjeru za večeru, oni su izbrisali ono "Ć", što podsjeća na Srbe, a dodali "salihović", jer im je vjerovatno neki neg beg turčin salih dao parče zemlje da se poturče
Ja papučara :D
Svaka cast. I porodica Izetbegovic proizvodi vladare. Evo mali Bakir dobio drzavu ... mali je na babu.. samo cekam da proda pola zemlje Daytonom 2 . Zeni bolnicu poklonio za 8 mart.. jbg moze mu se. Sebi A8 parama iz budzeta i da ne komentarisem sta jos. A bijednom narodu Konjevic Polja koji je dosao da portestuje dao je daske.. pod izgovorom " evo vam daske da mozete duze da budete tu jer vam ja necu pomoci drugacije.. pa zato camite ispred OHR-a". https://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Mali je dosljedan, slijedi obiteljsku tradiciju. Osigurao je svoju obitelj u narednih 7 koljena tako da neće niti osjetiti kaznu koja slijediti na izborima.
Nemoj mi toga 'cula kazala' nego ako sta imas iznesi argumentovano pred sud. Sad je prilika dok Radoncica imamo da ih sve pohapsi. Ja bih tuzio Izetbegovice ali nemam nikakvih dokaza. Dosta je tih vise prepricavanja, ili iznesi argumente i tuzi ili suti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tradicija je lijepa kao i to sto moze zivjeti od svog rada. Medjutim izvoziti prije 80 godina ( nebitno sta) i ne mrdnudi od esnafa je velika umjetnost u neznanju.
Da ima kakvih običnih, čisto za nosit po kući. Nego ve nešta lafo "modno" za turiste i papke. Ali haj, nek se radi :)