Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mogu. prvo cega sam se sjetila kada sam ponovo cula njegovo ime jeste nemio dogadjaj vezan uz njegovog sina, i njegova tisina tom prilkom. Pokoj mu dusi, a sinu zelim da ne dozivi ono sto su neki drugi dozivjeli prilikom dolaska na grob dragih
. sto maldi Kurta moze da porusi hriscanko groblje u sarajevu..to stari Kurta nemoze da sagradi .. tip je bio pravi beskicmenjak koji se nije ni oglasio kada mu je sin rusio krstace na groblju .. pravi intelektulac
A ko kaze da se nisu bunili prije par godina kad mu je sin rušio staro kršćansko groblje? I znaš šta je bilo? Grubo su ušutkani. Problem je što kada čovjek ode, iza sebe ostavi i dobre i loše aferime. I jedni i drugi se pamte. Zato se slažem sa Avdagom. Otišao je bez halala. Njemu na obraz i na dušu što je šutao kada se NIJE SMIJELO šutati, pa makar bio i sin u pitanju! Sin, srećom još ima šansu da se ispravi, ali sumnjam da će je iskoristiti. Toliko od mene prijatelju. Tebi sve naj, a obitelji iskrena sućut!
sto se niste bunili prije 5-6 godina, vec sada nad mrtvim imenom se raspravljate... sramota!! Nedzad je kao individua bio genijalac, i zalosno je sto smo izgubili takvog covjeka i sugradjanina...
http://www.idoconline.info/digitalarchive/public/index.cfm?fuseaction=serve&ElementId=268183##
e moj ervine, evo sta znaci ukaljati ocevo ime ... (pitac - nije pravoslavno nego staro katolicko groblje)
Slusaj ti PI...čaakaaaac. Srebrenicu kad spominjes Ustani i prouci fatihu. A ocito da si VLAH pa ti sve sto ima veze sa Bosnjacima smeta.
NADREALIST tu osudu sinove akcije trebao je rahmetli babo reci, a ne njegov student koji priznaje da je placao ispite. ne zna se koji je od vas gori, sin, babo koji ni mukajeta, ili ti koji branis svojeg sda-ovca. ja se povlacim iz ove rasprave.
Jedan SDA-ovac prodao je Srebrenicu. Svi znamo koji.Toliko o držanju do svojeg naroda i do islamskih principa!
Rusio je zato sto je retardiran. Ali mi ne govorimo o djelu njegovog sina koje je bez sumnje sramno a i da je njegov sin SDA-ovac to bi znacilo da poznaje vjeru Islam koja strogo zabranjuje da se diraju tudje bogomolje i groblja. Znaci sin je retardiran i neznalica i nije srbomrzac jer ima srbe u familiji.
ma sda-ovac
vjerujem ti da si placao ispite. nisi nista naucio. u razvoju arhitekture nema ni spomena o rusenju grobovima drugima. naucio je i tebe i sina jednako, dakle, nista.
..zasto mu je sin rusio pravoslavno groblje ? nije valjda sto je bio ateista ko i stari ?
meni ova redakcija portala nije nikako jasna komentare su zabranili na temu nize muzicke skole, suljagica i barjaktarevica (sto je svakako tema za koju treba javno misljenje) dok je ovdje sasvim ok komentarisati ???
Pa sad ti kazem da sam placao ispite a cijena je bila visoka. I nije hayvanu bio SDA-ovac jer mu se zena zove Gordana. Kod Bosnjaka ako ozene drugu vjeru nema SDA. On idiotu nije bio pripadnik nikakve stranke a pokusavam samo da ti kazem da je umro vrlo obrazovan covjek i kakve veze ima ako jeste ili nije pripadnik neke stranke?
sda-ovci koji su ateisti i predratne komunjare su presli u sdp jednim dijelom, a ostali jos glume da su ono sto nisu nikada ni bili, prema tome, kao jedan od njih, koji ih brani, sigurno nisi placao ispite
Placao je puno ispite , ne smijem ti reci cijenu. Samo ti si zaista neki ruralan tip kada ne znas da clanovi SDA nisu ateisti a Kurto je sahranjen na ateistickom groblju hayvanu.....