Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...davor se sad ne bori samo za svoje djete vec za svu djecu bih...svaki gradjanin koji voli bih morao bi davoru da donira bar 100 km jer je ta borba mukotrpna i skupa...uplatite pare davoru jer to je za vase dobro...za dobro vase djece...
Ti ljudi u getu svaku veče se bore protiv Dodikove hunte dok vi ovdje pametujete o boljem sutra ili kako najlakše preko granice. E pa to bolje neće nikada samo doći. Najlakše he kritikovati one što nešto rade jer oni što ne rada i nemaju se zašto kritikovati osim što ne rade.
davno si ti prestao ganjati pravdu...
Trebate to registrovati i u Madjarskoj. Tamo podapinju djeci u pokretu. 😒
A đe Pravda za macku🐈🤣
Vrati pare lopove
Ovaj ce ubrzo imat i svoj club.
Austrija treba sve ovo da protjera i zabrani ulazak u zemlju. Svoje probleme ne iznosi iz svoje kuce.