Mladen Ivanković Lijanović
0
"Porezno rasteretimo rad, a oporezujmo luksuz"
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to kralju! nadam se da cete uspjeti u tome!
Tako je Lijane,dosti su nas pljačkali ovi iz kra de ze,triba od njih sad izvući i zadnju marku.
STOKO PLATE DAJ RADNICIMA DOSTOJNE ŽIVOTA SVI STE ISTI SAMO OVI POD PLAŠTOM PLATFORME SU NAJGORI JEDI TI MALO SMRZNUTOG BRAZILSKOG MESA MAJMUNE
Prevarantski lopove. Stvorio si bogatstvo na opljačkanoj stoci iz Kupresa, Glamoča, Grahova, Mrkonjića... a sad pričaš o poštenju. Da ima pravde, tebi i tvojoj familiji bi uzeli zadnju marku koju imate.
Novi TIto! Bravo majstore!! (bravo se odnosi u slucaju da to ostvarite!) Pozdrav sa-x.com ekipi od redovnog citatelja!
Vjerojatno živiš daleko od njih kad vjeruješ njihovom zalaganju za proizvodnju. Malo se raspitaj prije kako to funkcionira kod njih. Isto sam govorim o njima i sada i jučer i prije par godina. Problem je što ti podržavaš to izrabljivanje čovjeka i države čak i na prvi svibanj. Tražiš alibi u mojim motivima jer i sam znaš da je sve napisano istina. Vidjet ćemo što ćeš ti govoriti za neko vrijeme kad popasu i entitetski proračun ;) Apsolutno mi je nebitno tko je na vlasti dok se poštuje izborna volja svih naroda u BiH. Sad se to ne poštuje i to je problem. Trenutno bošnjaci imaju vlast kakvu zaslužuju, a ne i hrvati.
Pa onda cu i ja morati uvesti Mili i Draganu porez na luksuz !!! Non stop mi gy-ze mamu, sestru a bogami i mene !
NEEEEE!!!!!Ako mislite da privucete investicije i novac koji nam itekako treba,zaboravite porez.Bogatase oslobodite gotovo svih poreza i ti ljudi/corporacije ce investirati taj novac i zaposliti ogroman broj ljudi,koji ce opet kroz oporezivanje na plate samim tim pomoci drzavi mnogo vise nego sad.
Jadni oni koji su glasovali za HDZ-e. Lijanovići se barem zalažu da se proizvodi , a Hdz-ovci bi samo muzli proračun, kao što su to radili i 20 god. prije. Tvoji motivi su mi upitni, izgleda da nacionalistički lopovski sustav tebi itekako odgovara.
Lijanoviću, koliko plaća duguješ radnicima??? Koliko doprinosa za zdravstveno i mirovinsko nisi uplatio radnicima i tako ošteti državu? Koliko si firmi preregistrirao da izbjegneš plaćanje dospjelih obveza prema državi i drugim vjerovnicima? O čemu ti pričaš uopće?! Jadan bio ti i oni tko je glasovao za tebe i ovi koji su te na vlast stavili.
Jadna država gdje se ovaj išta pita, novine i portali koji objavljuju što ovaj tarmani zbori, a također i mi što čitamo što je rekao Lijanović . Jadna zemlja i jadan narod kad se ovakvi pitaju.
fina prica nek to sprovede u svojoj firmi.
Dobila je sedam puta u na-turi , sta hoce vise !
bla
Pogrešno tumačiš,nije to to Čovjek je da se PDV smanji na osnovne stvari,hranu itd a da se PDV poveća na luxuz,može se tu naći mjera,recimo auta iznad 25.000 su luxuz(primjer dajem)ili PDV na Rolex nemože biti kao za hljeb,nešto je to u tom smislu a za rasterećenje plata,to neznam,tu sam plitak ko tanjur.
Dosta vise satro doktora nauka..pihzdi sa kupljenim diplomama..daj mi rjesi sto me boli...ovi doprinosi mi uzese crno ispod nokata...nezanima me ko je..daj da zivim!
Daj stoju, pa rastrecuj sta ho\'s.