Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A MEĐUGORJE?
Porezna uprava čuda radi na teritoriji gdje su izgubljeni Bošnjaci u večini, nažalost slabo-gotovo nikako ih nema u Zapadnoj Hercegovini i Središnjoj Bosni, gdje su godinama carovale fiktivne firme i gdje caruju Sportske kladionice i pranje novca na djelu, obiđite gospodo neprijavljene hotele i motele po Međugorju, smještajne kapacitete u Neumu, pokažite tamo ta svoja ovlaštenja i pečate.
Europa vam daje da budete ono što želite, poštujte njihov zakon, možete da obavljate vjerske obrede, da se školujete, više su socijalno osvješćeni od smrdljivih balkanaca koji glume vjernike i zbog toga se mrze, a ništa od toga ne poštuju!
POTPUNO ODSUSTVO OSJEĆAJA I RAZUMIJEVANJA ZA PRIVREDU I PRIVREDNIKE, PRAVA BIROKRATSKA ĐON-OBRAZ PORUKA: Porezna uprava povodom posljednjeg saopćenja poziva porezne obveznike da teško zarađeni novac ne troše na plaćanje kazni i kamata već da posluju legalno, a novac da koriste za unapređenje poslovanja, investicije, razvoj i za isplatu plaća zaposlenicima. "Ne ostvarujte kratkoročne dobitke za veće dugoročne gubitke", poručeno je iz Uprave. Fuj!
mašala što radi porezna
Jesul' ovo rezultati inspekcije krajine nakon poraza sda na izborima?
koji zaradjeni novac a ne moze se posteno zaraditi ni za vas a ne da ti nesto ostane samo zatvarajte neka nista ne radi samo ne znam sta cete na kraju raditi kad ne bude vise bilo onih koje ste kaznjavali za ljekova vam trebalo
smanjite namete......i radnici ce biti prijavljeni....samo po sitnisu udarate.....po obicaju
Visoki nameti su razlog za niske plate, a ne za neprijavljivanje radnika. neprijavljivanjem radnika gazda ono što bi trebao dati državi stavi sebi u džep.
@burgija pa rekoh smanjite namete, ne samo na plate nego i ostale namete koje privatnik ima............ova sitna buranija to znam sigurno, ne moze da zaradi dovoljno i za drzavu i za radnika i za sebe (naravno ima bezobraznih izuzetaka)..........