Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila bi vijest da je posteno, ovako i nije vijest posto je lopovluk normalna stvar, a vijest za novine je kad je nesto posteno uradjeno posto je to rijetkost.
Pa fakat sta je ovdje novo? Odavno je svakome sa imalo mozga jasno da je entitet rs teritorija mafijaskog klana
zato meni ratnom vojnom invalidu hoće da plene za 52km iako sam 100% invali oteli su mi invalidninu a sad hoće da plene i ovo malo sirotinje što imam rešenje su poslali 22.12 2014 a ja sam ga dobio 15.01 2015 sa rokom plaćanja 15 dana stvarno neznam kud ovo vodi samo mogu poručiti da plenitelje čekam spreman!!!
jel platio barem porez kad je prodao tu zgradu hahahaha
to se tako radi zaplijenis i onda kupis
"Poreska uprava RS je ... dokazala da vlast RS-a najdirektnije sarađuje sa utajivačima poreza" A policija i dalje čuva i štiti političare, eto sada svi vidimo zašto se kriju od naroda i zašto se onako kukavički provlače od izlaza do ulaza, kriju se i bježe jer su krivi, dakle žive odvojeno od naroda pljačkajući ga svakodnevno, i još zahtjevaju da narod i dalje puni njihovu kasu, ma krasno, samo ima li smisla ovaj lopovski sistem za ostalih 99% ljudi u državi?
dobro došli u BiH............
I jeli ko zatvoren?
I'm from Bosnia, please, please, PLEASE take me to America.
Ovo se zove posao !!! Boljeg nema nego kad porezna lovu utjeruje poreznom dužniku !!! Zanima me da li netko ima savjet kako da se i ja zadužim bar za miliončić pa da mi oni na to dodaju jošjedan, naravno, love iz fonda penzionog ili zdravstvenog osiguranja. Sta će penzioneru pare - star je a šta će i bolesnom - bolestan je ....
U medjuvremenu 150 novih terorista regrutirano iz dzamahirije bosnjakistana
Što vise ukrades i utajis poreza vise te cijene iz vrha drzave jer imaju i oni tala u tim poslovima,kratko i jasno.
GLASAT CU ZA DODIGA!
Nije dodiga vec dodicka...
samo tako. Moje iskreno saučešće !'! Taj će i tebe i tvoje unuke ostavit bez gaća na guzici. Čestitam na izboru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)