Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj mile providan ti je ovo pokusaj sa koalicijom 1 mart nista vise ne moze sprijeciti povratak sds na vlast jer je tako odluceno ti sam dobro znas gdje jer si i sam dijete srpskih obavjestajno bezbjednosnih struktura saqmo si se malo zanio i oteo
dakle ako dodik misli da ce preko ovih glasaca nomada iz koalicije 1 mart povecati izlaznost svojih biraca i tako ostati na vlasti neka zna da i mi ne stojimo skrstenih ruku i da smo u stanju dovesti iz srbije i crne gore 100 000 nasih glasaca
RS- Genocidno-nakaradna tvorevina.
vlast se mora postovati, drzavljani s drzavljanstvom rs i ustavom rs moraju postovati institucije rs. milom ili silom. takav je zakon. lako je sjediti u sarajevu a loziti srebrenicane na ustanak.
E.B.E.M.T.I.M.A.T.E.R.
e te sto su glasali za nas e njih cemo kolektivno uclaniti u snsd
ma ne volim ni ove sumadince iz rs-a a ne volim bgm ni ove iz srebrenice sto su se na racun rata i svoje nesrece obogatili dosli u sarajevo da prosipaju seljacku politiku i da glume vece gradjane od nas sami sarajlija a sad fino dislakujte komentar vi srebrenicani i vi satro sto imate sazaljena a isti ovakvi vam seher zatrovase ;)
Ovi idiotski Servi ne kontaju da ovako samo bude inat kod naroda.
Paranoici se boje istine. Neka istraze prvo racune i naplate poreze od svojih nalogodavaca. Ali neka su... znaju da se nitko ne boji nikoga na svome a sve ce ako bog da doci na svoje mjesto.
Uci ce da im provjere knjige i bilanse, a oni se zale da je to politicki motivisano... NIDJE VEZE!!!!! Ovo u startu rekli "varali smo, prali smo pare za Suljagica, naci ce nam nesto garant, ali eto da se u startu ogradimo jer je to politicki motivisano": Ako je i od srebrenicana, malo je vec previse....
@sds A šta planirate sa onim muslimanskim biračima iz Janje i Doboja uraditi što su glasali za SDS? A šta sa onih 500 iz Zvornika što su dali svoj glas poznatom kriminalcu, a Boga mi i ratnom zločincu, Dragomiru Vasiću za načelnika?
Svi na facebook grupu-- Revolucionarni pokret za Bosnu i Hercegovinu