Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ima ne rijeseni slucajeva, nek samo to rijesavaju imaju posla. ..
Fino. Poreska uprava donijela odluku da ne radi, a prima jako visoke plate sa prosjekom bruto 4.000KM. Firme koje omogucavaju poreznicima, neradnicima te plate moraju da rade, da plate poreze i da budu u opasnosti za život od Coronavirusa. Mogli su se zdravi uposlenici Porezne uprave angažovati recimo u Crvenom krstu ili Narodnim kuhinjama da ne leže.
@Masinac11 Radi se o jednoj ispostavi porezne uprave koja je zatvorena jer su svi zaposleni u njoj stavljeni u kućnu karantenu zbog te jedne zaražene osobe. Oni ni nesmiju izlazit van pa tako ni radit u Crvenom križu. To je bilo prije preporuke da polovina zaposlenih bude kod kuće dok pola ih radi pa se tjedno izmjenjuju u federalnim ustanovama. Testova nema tako da se čekaju prvi simptomi iako je moguće bit zaražen bez simptoma.
Porezna uprava je gora od korone
A jel svako u Poreznoj sto radi siguran da nemaju
hocete li se vise digitalizovati?
Sad ovi porezne kazu bjezi od njih, a do prije pandemije te do smrti cijedili kamatama i porezima. Dosao red da se uloge malo obrnu😂😂😂
@DrevniSamuraj
Svim Zaposlenicima poreske uprave želimo dugu starost i tešku bolest.
Pogađam: ta osoba je bila na žurci Igman u Konjicu!