Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad bih ja treb'o bit naivčina i povjerovat u naprijed ispričanu bajku ... Ovakve priče ne čitajte djeci - imat će košmare i ružne snove ...!!!
@halal passat "Ukazuju i na činjenicu da za "Sarajevsku bolnicu" nije pokrenut postupak prinudne naplate te da nije ni trebalo da se za nju donese rješenje o ograničenom pravu raspolaganja sredstvima na računu, jer ova bolnica, po evidenciji Porezne uprave, nema duga za poreze ( za razliku od "mostarske bolnice" koja ima porezna dugovanja i pokrenut je postupak prinudne naplate). OVO IM VJERUJEM, JER ČOVKE, u svom maniru, KAŽE DA SU NAMJERNO HTJELI ZATVORITI MOSTARSKU, A OSTAVITI SARAJEVSKU.
@ADLER..... Pusti bolnice po strani, ali da li to ti "opravdavaš" ovaj javašluk i nerad institucije koja nije u stanju naplatit stotine miliona od državnih firmi, a non-stop su u "AKCIJAMA" utjerivanja dugova od tezgaša po pijacama ... !!! Ovo ti je jarane moj k'o suza čist i očigledan javašluk obilato sponzoriran od SDA (istina, to im se isto tako obilato vrati kroz "donacije, sponzorstva, a Boga mi podosta toga završi i u privatnim džepovima Bakira i odabranih ) ... !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA koristi zakone u obliku paučine... velike muhe prolaze kroz bez problema, male se hvataju i zadave...
Dajte podatke da vidimo ko ne plaća porez, kome su opraštani dugovi pa da prosudimo sami.
😂😂😸😁🙌🙌😹😹😄😄👺
pljačka sve po zakonu.
Samo deri isovicu......ruke ti se pozlatile 😁
pa propisi moji kako neke firme godinama nabijaju dug po nekoliko do desetke miliona km? i niko nista jer dir su iz vladajuce stranke.
I sad bih ja treb'o bit naivčina i povjerovat u naprijed ispričanu bajku ... Ovakve priče ne čitajte djeci - imat će košmare i ružne snove ...!!!
Šerif Isović - SDA - Razvojna banka, Nadzorni odbor FDS, Bosnalijek - sve funkcije u SDA. Smiješno je dalje bilo špo komentirati
Vi ste samo organ. Bez "politicki".
lopovi!!!
@mirrorce Pa vijajte ih.