Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranica im nema ssl certifikat, ucitava se 2 dana, povlaci slike sa loremipixel servisa, necu dalje.. Samo mi zao budzetskih para koje je neko uzeo sto je napravio ovaj pokusaj stranice -.-
@r00t to nije istina. Da je tako ne bi ni funkcionisala. Ovo je samo maliciozan komentar koji govori koliko nemas pojma o cemu pises
@Armybh23 nemas ti pojma o cemu pises, otvori stranicu pa proveri sam. Nema SSL, odnosno ima self signed SSL koji bog zna gdje te vodi i zaista vuce stvari sa lorempixela.
Ovo se moze desiti bilo kojoj instituciji u svijet i poznato je da se desavalo i mnogim drugim zemljama koje su razvijenije od BiH samo je nama bosancima nepoznato sta znaci hakiranje ali se ipak nesto cudimo.
puf bih. puf na njemačkom znači javna kuća
@SandraNaSteroidima ...uh koliko sam puta bio u pufu....
e jbg, ja već platio porez
U kontekstu phishinga najveći problem je edukacija i svijest krajnjih korisnika
Porezna uprava pokazuje da je drustveno odgovorna institucija i da obavjestava javnost za sve sto se desi. Transparentno i odgovorno komuniciranje bilo da se radi o dobrim rezultatima ili evo konkretno o problemima s kojima se susrece.
Mislim da je stranica Poreke uprave nelegalna.... Hitno istražiti te radnje....
procito FBI
procito FBI
Bolje bi im bilo da gledaju kako stati ukraj nelegalnom izdavnju stanova po Sarajevu!