Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠERIF ISOVIĆ ČOVJEK POD DIRIGENTSKOM PALICOM BAKIRA IZMETBEGOVIĆA KVALITETNO UBIRE DRŽAVNA SREDSTVA DA BI FINANSIRAO KAMPANJU KRIMINALNU HOBOTNICU SDA! I ON SE NAŠAO ODGOVARATI NEKOME,ISOVIĆU PA NISI FORMALNO U POLITICI I NIJE POREZNA CIK! ŠIBE! ☝️
@BOSNJACKlpreporod Isovic SDA potrcko i marioneta
@glasnaroda92 Isovic je ogledalo kako se ne treba raditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba poreska da radi u sluzbi drzave, u potpunosti se slazem ali poreska se jos nije u javnosti izjasnila ko je za njih drzava odn. SDA. Mars djubrat uhljebljena, svake godine spominjete i iznosite porast a drzava nikad jadnija i losija. Sami sebi najvise dugujete.
citam komentare joj joj joj sve sbb govnari fuj
SDA-ov odani direktor nije štedio narodni novac: Isović na novi namještaj spiskao 155.000 KM!
on zajedno s Čamparom zapošljavaju svoju rodbinu i ljude iz SDA i naravno igraju kako SDA i Bakirica svira
Evo ih ,gnjide iz SBBa došle na svoje.Cim se gdje pomene Fahro ili SDA oni navale ko muhe zunzare. Pravi smorovi. Nisu Vam se Fahri stekli uslovi, jer je na dnu po rejtingu.Nek se ne sekira, biće samo gore.
A ČIJI SI TI PR ONDA BGT?
ma sta kažeš ti mi znaš kako se ejting gleda, gospodo gledat ćete u oktobru i poslije njega kako se država vodi
Fadil Novalić, premijer Federacije, tvrdi da Šerif Isović, v. d direktora Porezne uprave FBiH, smeta onima kojima ne odgovara njegov profesionalni rad, podaci objavljeni na zvaničnoj stranici ove državne institucije, koji se tiču poreznih dužnika, dokazuju totalno suprotno! Isović i Zvizdić, preko rođaka Aljoše Čampare, ministra dezinformiranja, štite svoje medijske pajdaše!
Izetbegović dijeli budžetski novac odanim medijima poput „Slobodne Bosne“. On je u aprilu prošle godine iz budžeta Predsjedništva BiH dao 5.000 KM novinarima portala „Slobodna Bosna“.
Isović, v. d. direktor kojem se trese rukovodeća pozicija zbog niza neregularnosti u radu, jer je ispunjavao isključivo naredbe i želje SDA, ukupno je u Poreznu upravu zaposlio 125 osoba, i to dok je na snazi moratorij na zapošljavanje koji je usvojila Vlada FBiH.
Ma kakav patriotizam, kakvi bakrači.... Vi ste isključivo u službi SDA i HDZ i stvaranja klasnog rojalističkog društva.... Sve neke Patriote koje patriotski pune svoje patriotske džepove.... Smrt rojalistima....
Kako mogu tvrditi da su u službi domovine (prvo neprofesionalna i neprimjerena izjava jer Porezna uprava nije u službi domovine u patriotskom smislu već ona vrši svoju zakonsku nadležnost i ništa ni manje ni više od toga), kad od prikupljenih poreza oni direktno finansiraju, odnosno rade kao poreznici da bi nahranili ovu nezasitu, ogromnu, bespotrebnu, besmislenu, samosvrsnu, preskupu, nepravednu, preglomaznu, neefikasnu i neučinkovitu administraciju u Federaciji???
@instantkarma potpisujem svaku riječ i dodajem PUFBiH u službi stvaranja Rojalizma i klasnog društva
rad na crno treba kažnjavati.ne samo zbog izbjegavanja poreza nego za zaštitu radnika.voditi računa dali taj radnik ima određenu zaštitu opremu i osiguranje dok je na radnom mjestu....jer ljudima će proći život radeći na crno.kako posle za penziju.tek tad nastaje beda
Vasi resursi su u sluzbi gamadi koje su na celu ove institucije
vasi resursi su u sluzbi kriminalnih SDA i HDZ-a a ne naroda to svi znaju i manite se ublleha i demagogije
Službi domovine? A Isović ima platu preko 7000 i opet troši iz budžeta
Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH iz reda eksperata, planirao je i potrošio na nabavku uredskog namještaja ukupno 155.000 maraka. Sa PDV-om ova cifra iznosi 181.350 KM. Nabavka je realizirana u martu prošle godine. Osim trošenja novca za nabavku namještaja, Isović je potrošio i 220.000 maraka za informacijske usluge, savjetovanje, razvoj programske podrške i internetske podrške, tzv. održavanje nPIS-a. ISKRENO KOLIKO SI UZEO SEBI HAHAHAHHA
@djetelina patriotske guzi6e, u foteljama krokodilske kože...